سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پایان نشست ژنو گفت: ما از ادامه گفت وگوها با سه کشور اروپایی و اتحادیه اروپا حمایت می کنیم و برای برگزاری دیدار دیگری در آینده نزدیک آماده ایم

عراقچی با تاکید بر صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران، گفت: رژیم صهیونیستی باید تجاوزات و جنایات خود را متوقف کند. مادامی که حملات این رژیم ادامه دارد، با هیچ طرفی مذاکره نخواهیم کرد.
طبق گزارش الجزیره، او با تاکید بر این نکته که «جمهوری اسلامی ایران به اعمال حق مشروع برای دفاع از خود ادامه خواهد داد»، گفت: ما نگران عدم محکومیت حملات فجیع رژیم صهیونیستی هستیم.
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که «برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران صلح آمیز و تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی است».
طبق گزارش المیادین، او در ادامه گفت: ما از ادامه گفت وگوها با تروئیکای اروپایی و اتحادیه اروپا حمایت می کنیم و آماده برای دیدار مجدد در آینده نزدیک هستیم.
وزیر امور خارجه ایران با اشاره به اینکه «ایران آماده بررسی مسیرهای دیپلماتیک است»، تاکید کرد که توانایی های دفاعی جمهوری اسلامی ایران قابل مذاکره نیست.
عراقچی همچنین تاکید کرد که ایران آماده است به محض توقف تجاوز رژیم صهیونیستی، دیپلماسی را بررسی کند.
ایران برای پاسخ به متجاوز چقدر باید منتظر باشد؟
مسیر جدید دریایی در تنگه هرمز؛ دستور کار نشست منطقه ای با کشورهای ساحلی خلیج فارس
نشست مهم ایران و کشورهای ساحلی خلیج فارس به تعویق افتاد؛ پای عربستان و حملات به خطوط لوله در میان است؟
عاصم منیر برای کاهش تنش ایران و آمریکا عازم تهران است
جزئیات رایزنی عراقچی و نخستوزیر قطر