وزارت خارجه چین اعلام کرد که حمله آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران را به شدت محکوم می کنیم و آن را نقض خطرناک منشور ملل متحد می دانیم.

چین امروز حملات هوایی آمریکا به تأسیسات هسته ای ایران در فردو، نطنز و اصفهان را به شدت محکوم کرد و نسبت به پیامدهای تشدید این تنش بر امنیت و ثبات منطقه هشدار داد.
سخنگوی وزارت امور خارجه چین در پاسخ به سوالی در مورد اعلام حمله نظامی «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به سایت های هسته ای ایران، گفت: اقدام نظامی آمریکا به طور جدی اهداف و اصول منشور سازمان ملل و قوانین بین المللی را نقض می کند و تنش ها در خاورمیانه را بیشتر می کند.
او خاطرنشان کرد که تأسیسات هدف قرار گرفته تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی هستند و این حمله برای آمریکا سابقه ای خطرناک تبدیل می شود که مشروعیت بین المللی و تلاش ها برای جلوگیری از اشاعه هسته ای را تضعیف می کند.
چین از همه طرف های درگیر به ویژه رژیم صهیونیستی خواست تا فوراً نزاع را متوقف کنند و بر لزوم تضمین امنیت غیرنظامیان و از سرگیری گفتگو و مذاکره به عنوان تنها راه حل اختلافات تأکید کرد.
پکن همچنین تمایل خود را برای همکاری با جامعه بین المللی برای یکپارچه سازی تلاش ها، حمایت از عدالت و کمک به احیای صلح و ثبات در غرب آسیا ابراز کرد.
نظر شما:
ارتش آمریکا از آغاز عملیات علیه ایران خبر داد/سپاه:پاسخ می دهیم
ادعای ترامپ: همچنان در حال کار بر روی یک توافق با ایران هستیم
ادعای مقام آمریکایی: حملات مانع مذاکرات برای پایان جنگ نخواهد شد
بیشترین دارایی های مسدودشده ایران در چین نگهداری می شود
عراقچی وزیر خارجه ایران فاش کرد: در لحظه حمله به دفتر رهبری، آنجا بودم
اعلام زمان و مکان مراسم وداع، تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در ۳ شهر ایران