مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری تهران گفت: اقدامات زیرساختی و خدماتی اربعین امسال در حوزه های حمل ونقل، اسکان، تأمین آب و برق و تردد زائران با جدیت در حال انجام است و پیش فروش بلیت ها از ۲۵ تیر شروع می شود.

پیش‌فروش بلیت‌های اربعین از ۲۵ تیرماه آغاز می‌شود
کلانشهر: سید کمال سادات؛ مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری تهران، با اشاره به تدارک گسترده ستاد اربعین اظهار کرد: امسال نیز همانند سال های گذشته، ستاد اربعین استان از ماه ها قبل فعالیت خود را آغاز کرده است و اقدامات متعددی در حوزه های مختلف از جمله حمل ونقل، اسکان و تسهیل تردد زائران به نجف اشرف و سپس کربلای معلی در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: از روز 25 تیرماه، پیش فروش بلیت حمل ونقل عمومی از طریق اتوبوس آغاز خواهد شد.

سادات بیان کرد: تدابیری اندیشیده شده است تا زائران بتوانند با آرامش و بدون ازدحام، بلیت تهیه کنند و تردد خود را سامان دهی کنند و در این راستا، مجموعه راهداری، راه آهن و فرودگاه بین المللی حضرت امام خمینی(ره) اقدامات هماهنگ و مؤثری را در حوزه حمل ونقل زمینی، هوایی و ریلی به انجام رسانده اند.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری تهران عنوان کرد: در حوزه اسکان نیز تمهیداتی در شهر نجف اندیشیده شده است؛ از جمله پارکینگ طبقاتی که به صورت سالانه فعال می شود و امسال نیز آماده پذیرش زائران از آغاز سفرهای اربعین است و  سایر زیرساخت های موردنیاز مانند آب، برق و خدمات شهری نیز با همکاری نهادهای مربوطه در حال آماده سازی است.

وی در پایان ابراز کرد: امیدواریم با هم افزایی میان دستگاه های اجرایی، شاهد برگزاری باشکوه مراسم اربعین 1404 باشیم و ان شاءالله امسال نیز با شور حسینی(ع)، زائران بتوانند در کمال آرامش و امنیت مسیر زیارت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را طی کنند.

نظر شما:

security code