گلوتن گندم های داخلی ایده آل نیست


۱۳۹۷/۱۰/۲۰ - ۱۱:۱۱ | کد خبر: ۵۴۸ چاپ
گلوتن گندم های داخلی ایده آل نیست

رییس سازمان صمت گیلان گفت: گلوتن بسیاری از گندم های داخلی کمتر از 25 تا 26 است این درحالیست که باید بیشتر از 28 باشد.

به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از ایسنا، فرهاد دلق پوش در بازدید یک شرکت آرد در رشت گفت: کیفیت آرد تا گلوتن 28 باید افزایش یابد.

وی افزود: تولید و صنعت ارزشمند است و چنانچه با قوت غالب مردم سر و کار داشته باشد، قطعاٌ مقدس و ارزشمندتر است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان خاطرنشان کرد : تولید آرد مرغوب به نحوه ترکیب و نوع کیفیت گندم بستگی دارد.

وی ادامه داد: گندمی که در استانهای گلستان، فارس، اهواز و خوزستان تولید و برداشت می‌شود، نسبت به گندم تولیدی سایر استانها دارای کیفیت و گلوتن بهتری است.

دلق پوش تصریح کرد: بسیاری از گندم های تولیدی داخلی دارای گلوتن کمتر از ۲۵ تا ۲۶ هستند در حالی که میزان ایده آل و مطلوب گلوتن گندم بایستی ۲۸ به بالا باشد لذا در میزان تلفیق و ترکیب گندمهای مختلف در حفظ کیفیت و غنی‌سازی آرد برای پخت نان مرغوب موثر است.

وی گفت: هم اکنون استان گیلان دارای 6 کارخانه تولید آرد با ظرفیت تولید سالانه 650 هزار تن آرد است.

نظر شما:

security code