مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت گفت: سامانه عرضه خودرو های وارداتی از شنبه شروع به کار و تا روز چهارشنبه ادامه دارد.

وی در خصوص عوض شدن سامانه ثبت نام خودروهای وارداتی هم گفت: در این مرحله وکالتی بر اساس مصوبه کمیته خودرو انجام می شود ولی سایر شروط شامل پلاک فعال، خرید از سامانه یا شرکت های خودرویی در گذشته حذف شده است . بنابراین تنها شرط فقط وکالتی کردن هست.
او گفت: سامانه در این سری از شرکت ایران فاوا به یکی از شرکت های زیر مجموعه وزارت صمت منتقل شده است و توسط این شرکت هماهنگی و عرضه با نظارت سازمان حمایت صورت خواهد گرفت.
ضیغمی یاد آور شد: ۳۵نوع خودرو توسط شرکت ها عرضه می شود که البته برخی خودروها تکراری هست.
وی ادامه داد: در دوره از سامانه فقط فروش های قانونی مانند فوق العاده و فوری صورت می گیرد.
مدیر پروژه واردات خودرو در وزارت صمت، فرآیند وکالتی کردن حساب جهت خرید خودروی وارداتی از امروز چهارشنبه ۸مرداد آغاز شده و تا پایان روز سه شنبه ۱۴مرداد ادامه خواهد داشت.
وی یادآور شد: شروع انتخاب خودرو از میان لیست عرضه نیز از شنبه ۱۱مرداد خواهد بود و مهلت این پروسه تا پایان روز چهارشنبه ۱۵مرداد ماه اعلام شده است.
او گفت: در عرضه جدید خودروهای وارداتی هیچ محدودیتی برای علاقه مندان به خرید وجود ندارد و شرط انتخاب خودرو فقط وکالتی کردن حساب است.
مهلت تردد خودروهای پلاک خارجی دارای مجوز ورود موقت، تمدید شد
قیمت خودرو امروز ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ / بازار خودرو به استقبال سیگنالهای سیاسی رفت؟ + جدول
قیمت خودرو امروز ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ / رکود تقاضا ترمز بازار خودرو را کشید؟ + جدول
قیمت خودرو امروز ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ / بازار خودرو در برزخ ابهامات سیاسی از نفس افتاد + جدول
قیمت خودرو امروز ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / کدام سدان داخلی ۳۳۰ میلیون تومان گران شد؟ + جدول
قیمت خودرو امروز ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ / کدام کراساوور مونتاژی ۷۲۰ میلیون تومان گران شد؟ + جدول