وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: قطعاً قطعی برق یکی از علل اختلالات تلفن همراه است و همچنین اختلالات جی پی اس نیز روی کیفیت ارتباطات تاثیر دارد.

وی افزود: باتری ها فقط می توانند قطعی های پیش بینی نشده را مدیریت کنند و استاندارد جهانی هم در حد نیم ساعت است.
هاشمی گفت: وقتی از بی تی اس تا تجهیزات بالادستی به صورت سلسله وار قطعی صورت گیرد کل سیستم دچار مشکل می شود و قطعی اگر دو ساعت باشد در بالادست همچنان قطعی برق شاید باشد و در یک مسیر سلسله وار، قطعی برق می تواند اختلال جدی در کیفیت ارتباطات ایجاد کند.
وزیر ارتباطات گفت: البته کل ماجرای کاهش کیفیت به این موضوع مربوط نیست مثلاً در شرایط جنگ و موضوعات مرتبط، در بحث جی پی اس هم اختلالاتی حسب صلاحدید مراجع ذی ربط برای حفاظت از جان مردم پیش آمد که این موضوع هم روی ارتباطات با کیفیت اثر دارد و ما این را دنبال می کنیم چون کسب و کارها دغدغه دارند و از آن متأثر شدند.