مریم خورسند، داوطلب امدادگر و عضو جمعیت جوان هلال احمر شهرستان لنگرود، به دلیل عوارض ناشی از بیماری سرطان درگذشت.

درگذشت مریم خورسند؛ امدادگر جوان و نجاتگر هلال احمر لنگرود
کلانشهر: در همین راستا بابک محمودی رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، با صدور پیامی درگذشته مریم خورسند را تسلیت گفت. در بخشی از این پیام آمده است:

با کمال تأثر و تألم، درگذشت نجاتگر جمعیت هلال احمر شهرستان لنگرود استان گیلان، مرحومه مریم خورسند را تسلیت عرض می کنم.
مرحومه خورسند با روحیه ای سرشار از ایثار و تعهد، همواره در مسیر خدمت به مردم و نجات جان هم وطنان گام برمی داشتند و یاد و خاطره تلاش های خالصانه ایشان بعنوان نجاتگر جمعیت هلال احمر در حافظه جمعی باقی خواهد ماند.
فقدان این بانوی نجاتگر پرتلاش، ضایعه ای جبران ناپذیر برای خانواده محترم ایشان و مجموعه جمعیت هلال احمر است. از درگاه ایزد منان برای آن مرحومه رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

 

نظر شما:

security code