حجت الاسلام و المسلمین مهدی کروبی در دیدار محمدرضا عارف با وی گفت: من با توجه به اینکه سالها رییس و نماینده امام در کمیته امداد و بنیاد شهید بودم درد و رنج مردم را از نزدیک لمس کردم، در حال حاضر مشکلات مردم خیلی سخت تر از سالهای گذشته شده است که امیدوارم بتوانید در این زمینه کاری صورت بدهید.

بی توجهی دولت به شعارهای زمان انتخابات، موجب ناامیدی مردم می‌شود/ مشکلات مردم خیلی سخت تر از سالهای گذشته شده است
کلانشهر: مهدی کروبی در دیدار محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور با آرزوی موفقیت برای دولت چهاردهم گفت: انتظار مردم عمل به شعارهای داده شده در مناظرات زمان انتخابات است و بی توجهی و عدم قاطعیت در عدم اجرای آن موجب نا امیدی و سرخوردگی کسانی خواهد شد که در انتخابات شرکت و فعالیت کردند.

در این دیدار که هفته گذشته و در فضایی صمیمانه برگزار شد، محمدرضا عارف ضمن مرور خاطرات همکاری های مشترک خود با حجت الاسلام کروبی، گفت: همه دلسوزان انقلاب اسلامی بویژه یاران صدیق امام (ره) در شرایط فعلی کشور برای اعتلای نظام باید در کنار هم به مانند سال های ابتدایی پیروزی انقلاب قرار گیرند .


در این دیدار که سید کامل تقوی نژاد دبیر هیات دولت و حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز حضور داشتند ، دکتر عارف با آرزوی صحت و سلامتی برای آقای کروبی و قدردانی از دغدغه های مردمی ایشان گفت شخص رئیس جمهور محترم بر لزوم توجه به معیشت مردم تاکید دارد و دولت هم در تمامی تصمیمات پیوست معیشتی را مدنظر قرار می دهد .

مهدی کروبی در این نشست با تمجید از مشی اخلاقی دکتر عارف، گفت: من با توجه به اینکه سالها رییس و نماینده امام در کمیته امداد و بنیاد شهید بودم درد و رنج مردم را از نزدیک لمس کردم و در حال حاضر مشکلات مردم خیلی سخت تر از سالهای گذشته شده است که امیدوارم بتوانید در این زمینه کاری صورت بدهید

کروبی با آرزوی موفقیت برای دولت چهاردهم گفت: انتظار مردم عمل به شعارهای داده شده در مناظرات زمان انتخابات است و بی توجهی و عدم قاطعیت در عدم اجرای آن موجب نا امیدی و سرخوردگی کسانی خواهد شد که در انتخابات شرکت و فعالیت کردند.

وی با آرزوی موفقیت برای دولت چهاردهم گفت: انتظار مردم عمل به شعارهای داده شده در مناظره های زمان انتخابات است و بی توجهی و عدم قاطعیت در اجرای آن موجب ناامیدی و سرخوردگی کسانی خواهد شد که در انتخابات شرکت و فعالیت کردند.

در این دیدار سید کامل تقوی نژاد دبیر هیئت دولت و حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه هم حضور داشتند.

نظر شما:

security code