
اختصاصی کلانشهر: حامد وارسته- ملوان بندرانزلی عصر جمعه در ورزشگاه سیروس قایقران میزبان خیبر خرم آباد بود و با نتیجه ۱ بر صفر به پیروزی رسید.
ملوان در نیمه نخست چند موقعیت خطرناک ایجاد کرد و در ۱۷ دقیقه ضربه سر بازیکن به تیرک ضربه زد. خیبر نیز در دقیقه ۳۸ تیر دروازه ملوان را لرزاند تا نیمه اول بدون گل به پایان برسد.
در نیمه دوم، شاگردان مازیار زارع بازی را هجومی آغاز کردند و نهایتاً در دقیقه ۷۲ ، ابوذر صفرزاده با یک ضربه سر در دروازه خیبر را باز کرد و تنها گل مسابقه را به ثمر رساند.
قضاوت این دیدار بر حسین زمانی بود. در جریان بازی چند بازیکن و مربی از دو تیم کارت زرد دریافت کردند. این دیدار قرار بود پنج شنبه برگزار شود اما به دلیل شدت باران و آبگرفتگی زمین به جمعه موکول شد.
پیش از این بازی، خیبر با ۷ امتیاز در رده ششم و ملوان با ۶ امتیاز در جایگاه نهم جدول رده بندی قرار داشتند.
نظر شما:
علیرضا بیرانوند در دوراهی سربازی؛ چرا ملوان فعلاً مقصد او نیست؟
گزارش تصویری؛شب تلخ ملوان در تهران؛ شکست سنگین انزلی چی ها برابر پرسپولیس
گزارش تصویری؛ اولین باخت ملوان بندر انزلی در خانه مقابل فجرسپاسی شیراز
ملوان از بحران خارج شد؛ پیروزی ۲ بر یک مقابل مس شهربابک پس از سه شکست پیاپی
گزارش تصویری؛ سومین شکست متوالی ملوان؛ نساجی مازندران در انزلی از بحران خارج شد
فیلم/آخرین بدرقه محمد نوری؛ قهرمان قایقرانی ایران روی دست مردم انزلی