کلانشهر : استاد مجید جمشیدی از اساتید شاخص سنتور و سرپرست گروه موسیقی لنگرودی سماع دارفانی را وداع گفت.
وی در چند روز گذشته در یکی از بیمارستان های رشت بستری بود.
مرحوم مجید جمشیدی، با بدتر شدن حالش، شنبه ۳ اسفند در بیمارستان رازی رشت بستری شد و ساعت ۷ بعد از ظهر چهارشنبه ۷ اسفند ۹۸، در سن ۴۷ سالگی در همین بیمارستان درگذشت.
پیش از این ، استاد محمد جمشیدی از دیگر اساتید سنتور و برادر مجید جمشیدی نیز در چند روز گذشته به علت بیماری که هرگز اعلام نشد دارفانی را وداع گفته بود.
هنوز علت اصلی فوت و بیماری این دو هنرمند گیلانی به طور رسمی اعلام نشده است. هرچند گفته می شود برای محمد جمشیدی آنفوالانزا و همچنین برای مجید جمشیدی کرونا علت مرگ است.
گروه موسیقی سماع از سال ٩٥ با اجرای کنسرت گیلکی آغاز بکار و در چندساله اخیر اجراهای متعددی را در تهران ( تالار وحدت ) - مجتمع خاتم الانبیاء و مجتمع های فرهنگی هنری ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان داشته است.
گیل خبر
نظر شما:
روستایی در چمخاله که با طناب به شهر می رسد!
۵ شهرستان گیلان آبی شدند
پای یک زن و شوهر در میان است/ پدر کودکان تبرئه می شود؟
قاتل کودکان لنگرودی در مشهد دستگیر شد
گزارش تصویری جشنواره بهار نارنج کومله لنگرود
اعترافات تکان دهنده پدری که که ۲ کودک لنگرودیش را کشت/ نمیتوانستم از دو کودک خردسال نگهداری کنم