استفاده از مواد فاسد، روغن سوخته و رنگ شیمیایی در کباب

فیلم/تصاویر تکان دهنده از رستورانی که چلوکباب ۸۰ هزار تومانی می فروخت


۱۴۰۴/۰۸/۰۸ - ۲۰:۴۷ | کد خبر: ۵۷۵۳۸ چاپ

در یکی از بازرسی های میدانی، مامور بهداشت خطاب به صاحب واحد متخلف گفت:«وقتی هزینه روغن، گوشت، گوجه، کره، کارگر، آب، برق و اجاره را حساب کنیم، مشخص است که فروش چلوکباب ۸۰ هزار تومانی منطقی نیست. این قیمت فقط با استفاده از مواد بی کیفیت ممکن است.»

اختصاصی کلانشهر: رئیس اتحادیه رستوران داران و چلوکبابی های تهران نسبت به فروش غذاهای ارزان قیمت اما با مواد اولیه بی کیفیت و غیراستاندارد در برخی واحدهای صنفی هشدار داد.

بررسی های اخیر تیم های بازرسی و بهداشت نشان می دهد برخی رستوران ها و چلوکبابی های متخلف در سطح شهر، به بهانه ی عرضه غذای ارزان تر، از مواد اولیه نامرغوب و حتی غیرقابل مصرف در تهیه غذا استفاده می کنند.

در یکی از بازرسی های میدانی، مامور بهداشت خطاب به صاحب واحد متخلف گفت:«وقتی هزینه روغن، گوشت، گوجه، کره، کارگر، آب، برق و اجاره را حساب کنیم، مشخص است که فروش چلوکباب ۸۰ هزار تومانی منطقی نیست. این قیمت فقط با استفاده از مواد بی کیفیت ممکن است.»

بر اساس گزارش بازرسان، در این واحد صنفی از گوجه های گندیده، روغن های سوخته با شاخص بالای TPM، اسکلت مرغ در گوشت چرخ کرده، و رنگ های شیمیایی به جای زعفران طبیعی استفاده شده بود. بوی نامطبوع گوشت و وضعیت غیربهداشتی محیط کار نیز مورد تأیید مأموران قرار گرفت.

یکی از کارشناسان بهداشت حاضر در صحنه گفت: «این روغن عملاً قابل مصرف نیست. طبق دستگاه سنجش TPM، میزان مجاز باید زیر ۷۱ باشد، اما عدد ثبت شده در این مورد بسیار بالاتر است. زعفران هم بوی همه چیز می دهد جز زعفران!»

در ادامه بازرسی مشخص شد واحد مذکور فاقد مجوز معتبر فعالیت بوده و در زمان مراجعه بازرسان، درب واحد بسته شده و از انجام بازدید جلوگیری شده است.

رئیس اتحادیه رستوران داران و چلوکباب تهران با تأکید بر اینکه «اتحادیه مخالف فروش غذای ارزان نیست»، گفت: «ارزان فروشی به شرطی که سلامت مردم را تهدید نکند، ایرادی ندارد. اما وقتی برخی برای سود بیشتر با سلامت مردم بازی می کنند، قطعاً با آن ها برخورد خواهد شد. انتظار ما این است که نظارت های دقیق تر و مستمر بر این گونه واحدها انجام شود تا حق مصرف کننده ضایع نشود.»