فدراسیون فوتبال: افغانستان از بازیکنان صغرسنی استفاده کرد

تیم فوتسال جوانان ایران به افغانستان باخت و نایب قهرمان شد


۱۴۰۴/۰۸/۰۸ - ۲۲:۰۵ | کد خبر: ۵۷۵۳۹ چاپ

تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان با پیروزی ۲ بر ۱ برابر ایران، برای نخستین بار در تاریخ، قهرمان بازی های آسیایی جوانان شد.

تیم فوتسال جوانان ایران به افغانستان باخت و نایب قهرمان شد
کلانشهر: پسران فوتسال ایران با شکست مقابل افغانستان به مقام نایب قهرمانی بازی های آسیایی جوانان بحرین رسیدند.
 رقابت ها فوتسال بازی های آسیایی بحرین به روز آخر خود رسید. بعد از اینکه شب گذشته دختران فوتسال ایران با غلبه بر چین به مقام قهرمانی رسیدند، امشب و از ساعت ۱۹ (به وقت محلی) پسران فوتبال ایران برای کسب عنوان قهرمانی به مصاف ازبکستان رفتند.

علی صانعی سرمربی تیم ایران، در این بازی محمدعلی شکارچی، صدرا چوپانی، حسین رضا یوسفی، امیرحسین عبدالرزاقی و محمدجواد نوروزی را از ابتدا به میدان فرستاد.

این دیدار در نهایت با نتیجه ۲ بر یک به سود پسران فوتسال افغانستان به پایان رسید تا شاگردان علی صانعی به مقام نایب قهرمانی این رقابت ها برسند. تک گل ایران را حسین رضا یوسفی به ثمر رساند .

در دیدار رده بندی این رقابت ها هم دو تیم ازبکستان و تایلند به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه ۶ بر ۲ به سود تایلندی ها به پایان رسید تا آن ها به مدال برنز این رقابت ها برسند.

تیم ملی فوتسال ایران در مرحله گروهی ابتدا قرقیزستان را با نتیجه ۵ بر یک شکست دادند، عربستان را با ۱۴ گل از پیش رو برداشتند و با تساوی ۳ بر ۳ برابر تایلند به عنوان صدرنشین به نیمه نهایی راه یافتند.

در این مرحله، تیم ملی فوتسال جوانان با نتیجه ۱۴ بر ۲ ازبکستان را شکست داد.
در گزارش فدراسیون فوتبال آمده است در دیدار فینال، در شرایطی که به نظر می رسید افغانستان از بازیکنان صغرسن استفاده کرده است، شاگردان صانعی با وجود شایستگی نتیجه را واگذار کردند و به مدال نقره دست یافتند.

نظر شما:

security code