دولت همچنان بنزینِ ۷۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومان عرضه می کند

تاکید دوباره سخنگوی دولت: سهمیه و قیمت بنزین هیچ تغییری نمی‌کند


۱۴۰۴/۰۸/۲۷ - ۱۰:۵۸ | کد خبر: ۵۷۹۲۸ چاپ

سخنگوی دولت گفت:رئیس جمهور، خودروسازان را مکلف کرده اند که تولید خودروهای کم مصرف را به صورت جدی دنبال کنن تا مصرف بنزین کاهش پیدا کند

تاکید دوباره سخنگوی دولت: سهمیه و قیمت بنزین هیچ تغییری نمی‌کند
کلانشهر: فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در نشست خبری امروز سه شنبه با تاکید بر اینکه هیچ تغییری در سهمیه و قیمت بنزین اعمال نخواهد شد، گفت: «همان طور که چهارشنبه اعلام شد، سهمیه ۶۰ لیتر بنزین با نرخ ۱۵۰۰ تومان و ۱۰۰ لیتر بنزین با نرخ ۳۰۰۰ تومان طبق روال گذشته برای افراد واریز خواهد شد.»

وی با اشاره به هزینه سنگین واردات بنزین افزود: «دولت ناگزیر است ۶ میلیارد دلار برای واردات بنزین صرف کند، در حالی که قیمت تمام شده هر لیتر بنزین حدود ۷۰ هزار تومان است. این موضوع از سویی فشار ارزی ایجاد می کند و از سوی دیگر بخشی از بنزین نیز قاچاق می شود.»

سخنگوی دولت تاکید کرد: «دولت موظف است در حوزه معیشت و سلامت مردم تصمیم گیری کند و در همین راستا برنامه های جدی برای مقابله با قاچاق سوخت در دستور کار قرار دارد.»

مهاجرانی همچنین به دستور اخیر رئیس جمهور به خودروسازان اشاره کرد و گفت: «طبق دستور رئیس جمهور، خودروسازان مکلف شده اند تولید خودروهای کم مصرف را به طور جدی در دستور کار قرار دهند.»

او درباره بحث «نرخ سوم» بنزین نیز توضیح داد: «جمع بندی نهایی در مورد نرخ سوم هنوز انجام نشده است. با حضور رئیس سازمان بهره وری انرژی، از این پس امکان پیگیری و پاسخ گویی دقیق تر به پرسش های مربوطه فراهم خواهد بود.»

نظر شما:

security code