استاندار گیلان در دیدار هیئت بازرگانی و سرمایه گذاری کشور روسیه، با تشریح مزیت های کم نظیر گیلان در حوزه های کشاورزی، صنایع چوب و موقعیت ترانزیتی، این استان را بستری مطمئن برای سرمایه گذاری مشترک و توسعه مبادلات تجاری میان ایران و روسیه دانست.

هادی حق شناس استاندار گیلان در این دیدار این استان را استانی با مزیت های کم نظیر در عرصه های کشاورزی، صنایع چوب و موقعیت راهبردی ترانزیتی دانست و اظهار کرد: وجود بندر انزلی، مرز آستارا و پروژه راه آهن رشت ـ آستارا، گیلان را به حلقه مهم کریدور شمال ـ جنوب تبدیل کرده است.
وی با بیان اینکه گیلان از قطب های کشاورزی کشور به شمار می رود، افزود: تولیدات استراتژیک چون چای، برنج، بادام زمینی و کیوی، فرصت های ارزشمندی برای ایجاد صنایع تبدیلی و صادرات مشترک با روسیه فراهم کرده است.
استاندار گیلان ظرفیت جنگل ها و صنایع وابسته به چوب در گیلان را از مزیت های مهم سرمایه گذاری برشمرد و گفت: با رعایت ملاحظات زیست محیطی، امکان توسعه واحدهای فرآوری چوب و صنایع مبلمان در استان وجود دارد و می تواند سهم قابل توجهی در تعاملات اقتصادی با روسیه داشته باشد.
حق شناس با تأکید بر اینکه مسیر ریلی رشت ـ آستارا یکی از پروژه های مهم و اثرگذار کشور در حوزه تجارت با روسیه است، تصریح کرد: تکمیل این راه آهن، زمان و هزینه حمل ونقل را به شدت کاهش می دهد و زمینه تقویت تبادلات تجاری دو کشور را بیش از پیش فراهم خواهد کرد.
هیئت بازرگانی و سرمایه گذاری کشور روسیه نیز در این دیدار با ابراز علاقه مندی به بررسی طرح های مشترک، گیلان را استانی دارای ظرفیت های اقتصادی قابل اتکا توصیف کردند.
نظر شما:
ناکامی آمریکا درتصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای امنیت؛ تاکید روسیه و چین بر دیپلماسی
فرصت خدمت باید برای همه نیروهای شایسته فراهم باشد
نخستین بالگرد اطفای حریق در گیلان مستقر میشود/ تأکید بر حفاظت از جنگلهای هیرکانی
افزایش ظرفیت ۴۰ نفری آسایشگاه رشت با افتتاح ۱۸ سوئیت جدید
کلنگ احداث مدرسه ویژه کودکان اتیسم در رشت به زمین زده شد
چرا گیلان متناسب با ظرفیت اقتصادیاش وام نمیگیرد؟ / ورود استاندار به پرونده تسهیلات به سپردهها