مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد چندی است تولید یک برنامه با محتوای خلاف شئون اخلاقی و اجتماعی در بستر فضای مجازی آغاز شده است.

در ادامه خبر «میزان: آمده است: در همین رابطه ۷ نفر از عوامل برنامه ای که با شرایط مورد اشاره تولید و پخش می شود با دستور قضایی بازداشت شده اند. مجری این برنامه با تولید محتوای خلاف شئون اخلاقی و اجتماعی است پس از تولید چند قسمت از برنامه خود و بارگزاری آن در فضای مجازی با دستور قضایی بازداشت شده و پرونده قضایی نزد بازپرس تشکیل شده است.
پس از تشکیل پرونده قضایی برای عوامل مورد اشاره ضمن توقف برنامه مورد اشاره، بازپرس پرونده برخی عوامل را با صدور قرار وثیقه مناسب تا زمان رسیدگی به پرونده در دادگاه آزاد کرده، اما برخی عوامل دیگر همچنان در بازداشت به سر می برند.
گفتنی است براساس عکس انتخاب شده در سایت مرکز رسانه قوه قضائیه و خیر تابناک، فرد بازداشت شده علی صبوری است. صبوری که با اجرای استنداپ کمدی در برنامه تلویزیونی خندوانه به شهرت رسید کارگردان و مجری برنامه «نصف شب» بود که حالا گفته شده است به همراه عوامل آن بازداشت شده است. سه قسمت از این برنامه که به گفته عوامل آن پرهزینه ترین رئالیتی شوی کمدی یوتیوب ایران بود پخش شده بود.
تهیه کنندگی این رئالیتی شو برعهده اسکندر محمدی بود و نویسندگی آن هم بر عهده آرمان صبوری و علی صبوری بود.
نظر شما:
یوتیوب، بزرگ ترین پلتفرم ویدئویی جهان در ایران رفع فیلتر می شود؟