مجمع انتخاباتی هیأت کوهنوردی و صعودهای ورزشی گیلان در سالن المپیک رشت برگزار شد و رضا رسولی با کسب ۲۶ رأی از آرای مأخوذه برای دومین دوره به عنوان رئیس این هیئت انتخاب شد.

اختصاصی کلانشهر: مجمع انتخاباتی هیأت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان گیلان با حضور رضا زارعی رئیس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی، جهانبخش آرمان مدیرکل ورزش و جوانان گیلان و اعضای مجمع در سالن المپیک رشت برگزار شد.
در پایان این نشست، رضا رسولی با کسب ۲۶ رأی از مجموع آرای مأخوذه برای یک دوره چهار ساله دیگر به عنوان رئیس هیئت کوهنوردی گیلان انتخاب شد.
وی پیش تر نیز در سال ۱۴۰۰ با کسب ۹ رأی از ۱۷ رأی مأخوذه برای یک دوره چهارساله انتخاب شده بود و اکنون برای دومین بار سکان هدایت این هیأت را برعهده می گیرد.رضا رسولی علاوه بر سابقه فعالیت های ورزشی و مدیریتی، شهردار رضوانشهر است و سابقه عضویت در شوراهای چهارم و پنجم شورای شهر رشت را نیز در کارنامه دارد.
با تأیید نتیجه انتخابات، دوره جدید فعالیت هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی گیلان با ریاست دوباره رسولی آغاز می شود.
نظر شما: