فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود گفت: با هوشیاری و تلاش ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان عاملان آتش سوزی های درب اماکن دولتی در لنگرود شناسایی و دستگیر شدند.

شناسایی عاملان آتش سوزی‌های عمدی و تخریب اماکن دولتی در لنگرود
کلانشهر: سرهنگ ارسلان صبح زاهدی امروز سه شنبه، ۱۸ آذر اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره آتش سوزی عمدی درب ورودی اماکن دولتی در لنگرود و انتشار کلیپ های آن در رسانه های معاند بلافاصله موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان با بررسی های اطلاعاتی و بهره گیری از شیوه پلیسی، با تلاش شبانه روزی شب گذشته عامل اصلی تخریب و آتش سوزی درب های ورودی اماکن دولتی و شعار نویسی علیه مسئولان کشور را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی، متهمان در یک عملیات ضربتی پلیسی در یکی از محلات لنگرود دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود ادامه داد: متهمان مرد ۴۴ و زن ۴۳ ساله  دستگیرشده در بازجویی های فنی و تخصصی به عمل آمده ضمن اعتراف به آتش زدن درب ورودی چند اماکن دولنی، ۴ پایگاه مقاومت بسیج و همچنین به آتش کشیدن چند بنر و شعار نویسی علیه نظام و ارتباط گیری با گروهک های منافقین در خارج کشور که با هدایت آنان اقدام می کرده، معترف شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از اطلاع رسانی پلیس استان، سرهنگ صبح زاهدی تصریح کرد: تحقیقات لازم بر روی متهمان دستگیر شده جهت تکمیل اطلاعات و شناسایی و دستگیری دیگر همدستان و عوامل احتمالی این پرونده ادامه دارد که متعاقبا به سمع و نظر عموم خواهد رسید.

 

نظر شما:

security code