خبر هوای گیلان را داشته باشید

افزایش بارندگی و سرد شدن هوا تا ۱۲ درجه در گیلان


۱۴۰۴/۰۹/۲۵ - ۱۷:۲۷ | کد خبر: ۵۸۵۰۹ چاپ

بر اساس هشدار سطح نارنجی هواشناسی گیلان، از اواخر وقت امروز سه شنبه ۲۵ آذرماه، فعالیت یک سامانه بارشی و سرد در استان تشدید می شود که پیامدهای آن شامل بارش های شدید، کاهش محسوس دما، اختلال در تردد جاده ای و طوفانی شدن دریا خواهد بود.

افزایش بارندگی و سرد شدن هوا تا ۱۲ درجه در گیلان
اختصاصی کلانشهر: سمانه نگاه کارشناس هواشناسی، در گفت وگو با کلانشهر، با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی گیلان اظهار کرد: بر اساس این هشدار، از اواخر وقت امروز سه شنبه ۲۵ آذرماه، فعالیت سامانه بارشی و سرد در استان تشدید خواهد شد.

این کارشناس هواشناسی افزود: ابرناکی هوا، بارش باران در برخی مناطق استان به صورت شدید تا خیلی شدید به ویژه در مناطق مرکزی و شرقی، وزش باد گاهی شدید، رعد و برق و احتمال تگرگ از پیامدهای این سامانه است. همچنین در ارتفاعات استان بارش برف و کولاک پیش بینی می شود.

به گفته نگاه، به سبب ریزش هوای سرد از عرض های شمالی، شرایط برای کاهش ۶ تا ۱۲ درجه ای دمای هوا نسبت به روز قبل فراهم خواهد شد.
t3 1702144976 سمانه نگاه

این کارشناس هواشناسی ادامه داد: آب گرفتگی معابر، اختلال در تردد، بالا آمدن آب رودخانه ها، جاری شدن سیلاب و روان آب، احتمال رانش و لغزش زمین، لغزندگی جاده ها و کاهش دید، اختلال در تردد به سبب بارش برف در مسیرهای کوهستانی، احتمال شکستن و سقوط درختان و داربست ها و خسارت به سازه ها از مخاطرات مورد انتظار این سامانه است.

 نگاه با تاکید بر رعایت توصیه های ایمنی گفت: توصیه می شود طی این مدت از استقرار و تردد در حاشیه رودخانه ها و همچنین برپایی چادرهای مسافرتی اجتناب شود. همچنین از ترددهای غیرضروری در جاده ها، محورهای کوهستانی و گردنه های برف گیر استان پرهیز شده و در صورت ضرورت، خودروها به تجهیزات ایمنی و گرمایشی لازم مجهز باشند.

او با اشاره به شرایط جوی ارتفاعات استان تصریح کرد: با توجه به بارش برف و کولاک شدید و وزش باد شدید در ارتفاعات، احتمال وقوع بهمن وجود دارد، بنابراین از صعود به ارتفاعات استان و جابه جایی عشایر و کوچ رو، جدا خودداری شود.

نگاه خاطرنشان کرد: کشاورزان، دامداران، گلخانه داران و مرغداری ها تمهیدات لازم را برای مواجهه با بارش های شدید تا خیلی شدید و کاهش دما اتخاذ کنند.

این کارشناس هواشناسی با اشاره به وضعیت دریا هم گفت: دریای کاسپین طی این مدت مواج و طوفانی بوده و برای انجام فعالیت های دریایی و صیادی نامناسب و مخاطره آمیز است.

نگاه در پایان گفت: این موج بارشی به تناوب تا روز پنجشنبه در استان گیلان فعال خواهد بود.

ایران ۲ درجه از میانگین جهانی گرم تر شده؛ وقتی همه می دانند اما کاری نمی کنند
از قنات تا بحران اقلیم؛ ایرانِ گرم‌تر و کم‌تاب‌آورتر

نظر شما:

security code