عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس با اشاره به ضرورت استراحت زنان در ایام قاعدگی گفت: با توجه به برخی مسائل و شرایط حساس بانوان، به دولت پیشنهاد می کنم حداقل یک تا دو روز در ماه به عنوان مرخصی ویژه برای زنان در نظر گرفته شود.

کلانشهر: فاطمه مقصودی با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به شرایط زنان شاغل و استراحت زنان در ایام قاعدگی اظهار کرد: پیشنهاد ما به دولت این است که علاوه بر تعطیلی های رایج در نظر گرفته شده برای کارکنان، برای بانوان نیز تدابیر خاصی اندیشیده شود.
وی افزود: با توجه به برخی مسائل و شرایط حساس بانوان، به دولت پیشنهاد می کنم حداقل یک تا دو روز در ماه به عنوان مرخصی ویژه برای زنان در نظر گرفته شود و دستگاه ها این مرخصی را برای زنان لحاظ کنند تا بانوان بتوانند به امور شخصی خود رسیدگی کنند.
این عضو فراکسیون زنان مجلس ادامه داد: دیده شدن بانوان، رعایت احوال و رفاه آنان اهمیت و حساسیت بالایی دارد؛ چراکه زنان به عنوان محور خانواده و داشتن نقش مادری، نیازمند حمایت ویژه تری هستند و توجه به سلامت روح و روان و جسم آنان باید جدی تر دنبال شود.