براساس اعلام سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت هواپیمایی امارات برای یکی از پروازهای خود به مقصد ایران درخواست تغییر ساعت داده است

پیش از این، برخی مسافران در پیام هایی به ما اعلام کردند که این شرکت هواپیمایی، پروازهای شبانه خود به ایران را تا اطلاع ثانوی لغو کرده که بر اساس پیگیری خبرنگار کن نیوز، هیچ لغوی در کار نیست و صرفا یک لگ پروازی تا پایان هفته، با پنج ساعت تاخیر انجام می شود.
بر اساس این گزارش و آخرین اطلاعات، شرکت امارات روزانه ۲ تا ۳ پرواز به مقصد فرودگاه امام(ره) دارد که مجموع این پروازها به هفته ای ۱۷ پرواز ورودی و ۱۷ پرواز خروجی می رسد.
برخی منابع هم نوشتند که شلوغی فصل سال نو یکی از عوامل این تغییر ساعت است و طی روزهای گذشته شرکت هواپیمایی امارات به طور رسمی هشدار داده که به دلیل اوج سفرهای ژانویه 2026، فرودگاه دبی با ازدحام بی سابقه ای روبه روست و از مسافران خواسته ۴ ساعت زودتر در فرودگاه حاضر شوند. این شلوغی گاهی منجر به بازنگری در ساعات پروازی (Slot Management) می شود.
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
تمام پرواز های کشور تا اطلاع ثانوی لغو شد