امروز (۲۲ دی ماه) بازار طلا در شهر تهران، به علت محدودیت های اینترنت و عدم وجود قیمت های رسمی، در وضعیت محدود قرار دارد و بسیاری از قیمت ها حدودی است و به صورت رسمی معامله ای صورت نمی گیرد.

در روزهای گذشته نیز، نادر بذرافشان - رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر استان تهران - در پاسخ به سوالی مبنی بر نحوه فعالیت اصناف طلا در شهر تهران گفت: فعالیت اصناف طلا نیمه تعطیل است و از آنجایی که در صنف طلا ضرایب امنیتی توسط فعالان صنفی اهمیت بالایی دارد، برخی از واحدهایی که در کنار خیابان ها واقع هستند، بسته اما برخی از واحدها که در مجتمع های تجاری وجود دارند تقریبا فعالیت دارند.
امروز (۲۲ دی ماه) حوالی ساعت ۱۴، بازار زرگرها در بازار بزرگ تهران تعطیل بود، اما در خیابان فردوسی به سمت میدان فردوسی بیش از نیمی از اصناف طلا فعال بودند، اما به علت عدم وجود قیمت های رسمی و واقعی، معاملات وجود ندارد.
گفتنی است؛ امروز و پس چند روز قیمت های طلا و سکه از سوی اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر استان تهران، به روزرسانی شده که بر اساس آن، قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و قیمت تمام سکه طرح جدید ۱۶۱ میلیون تومان، نیم سکه ۸۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۵۱ میلیون تومان قیمت گذاری و طبق آخرین آمارها، اونس جهانی طلا امروز برای اولین بار از ۴۶۰۰ دلار عبور کرد، اما کمی بعد تا ۴۵۹۶ عقب نشست.
سرقت ۳ میلیاردی از خانه زن ثروتمند برای «هزینه عروسی»
پیشبینی قیمت طلا یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ | چراغ سبز توافق ایران و آمریکا به بازارها؛ سقوط تاریخی طلا نزدیک است؟
قیمت طلا چه خواهد شد؛ ۴ سناریوی احتمالی برای آینده نرخ طلای ۱۸ عیار
آیا زمان خرید طلاست؟
قیمت طلا، سکه و ارز در بازار، امروز پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵
قیمت طلا، سکه و ارز در بازار، امروز دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵