نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد روز چهارشنبه در واکنش به ماجراجویی های احتمالی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که ایران آماده مذاکره است اما اگر مجبور شود، از خود دفاع می کند و پاسخی بی سابقه خواهد داد.

پیش تر ترامپ در پیامی اعلام کرد یک «ناوگان عظیم» نظامی به سوی ایران در حرکت است که با «قدرت، سرعت، اشتیاق و هدف» پیش می رود.(بیشتر بخوانید)
ترامپ در این پیام تأکید کرد این ناوگان که در رأس آن ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» قرار دارد، از ناوگانی که پیش تر به ونزوئلا اعزام شده بود بزرگ تر است. او افزود همان گونه که در مورد ونزوئلا عمل شد، این ناوگان «آماده، مایل و قادر است» در صورت لزوم مأموریت خود را با «سرعت و خشونت» به انجام برساند.
رئیس جمهور آمریکا ابراز امیدواری کرد ایران «به سرعت پای میز مذاکره بیاید» و بر سر یک توافق «منصفانه و عادلانه» با محور «عدم دستیابی به سلاح هسته ای» گفت وگو کند؛ توافقی که به ادعای او «به نفع همه طرف ها» باشد. ترامپ هشدار داد «زمان در حال پایان یافتن است» و شرایط فوریتی دارد.
ترامپ این اظهارات را در حالی مطرح کرده بود که جمهوری اسلامی ایران بارها آمادگی خود برای مذاکره در شرایط برابر و عادلانه را اعلام کرده است، اما این آمریکاست که بر خواسته های حداکثری و غیرقانونی خود درباره برنامه صلح آمیز هسته ای ایران پافشاری می کند.
او همچنین با اشاره به موضع گیری های پیشین خود مدعی شد: «قبلاً هم به ایران گفتم توافق کنید. آن ها این کار را نکردند و در نتیجه، عملیات موسوم به «چکش نیمه شب» رخ داد که به تخریب گسترده ایران انجامید.»
نظر شما:
ارتش آمریکا از آغاز عملیات علیه ایران خبر داد/سپاه:پاسخ می دهیم
ادعای مقام آمریکایی: حملات مانع مذاکرات برای پایان جنگ نخواهد شد
ادعای ترامپ: همچنان در حال کار بر روی یک توافق با ایران هستیم
عراقچی وزیر خارجه ایران فاش کرد: در لحظه حمله به دفتر رهبری، آنجا بودم
اعلام زمان و مکان مراسم وداع، تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در ۳ شهر ایران
فیلم/روایت علی باقری از لحظه حمله به مجموعه بیت رهبری