وداع با «محمدصادق پیروز» پزشک خَیرِ لاهیجانی

چشم پزشکی که بانی ساختِ بیمارستان،درمانگاه،مدرسه و مرکز سالمندان در لاهیجان شد


۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۲۱:۱۷ | کد خبر: ۵۹۶۳۲ چاپ

مراسم تشییع پیکر زنده یاد دکتر محمدصادق پیروز، خیر نیک اندیش و چشم پزشک برجسته لاهیجانی، با حضور جمع گسترده ای از مردم  لاهیجان برگزار شد.

چشم پزشکی که بانی ساختِ بیمارستان،درمانگاه،مدرسه و مرکز سالمندان در لاهیجان شد
اختصاصی کلانشهر: مراسم تشییع پیکر چشم پزشک برجسته و خیر نیک اندیش، زنده یاد پروفسور محمدصادق پیروز، صبح امروز یکشنبه ۱۲ بهمن ماه در  لاهیجان برگزار شد.
محمدصادق پیروز لاهیجی

مراسم تشییع این مرد خَیر، از محل بیمارستان پیروز آغاز شد و پیکر این پزشک نیک اندیش پس از آیین وداع مردمی، در آرامگاه ابدی اش واقع در وادی آقاسید محمد یمنی لاهیجان به خاک سپرده شد.

 در این مراسم استاندار گیلان، فرماندار شهرستان لاهیجان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امام جمعه شهرستان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی هم در کنار مردم حضور داشتند.

مرحوم پروفسور محمدصادق پیروز لاهیجی، پزشک خیر و نامدار، روز نهم بهمن ماه در سن ۱۰۳ سالگی در یکی از بیمارستان های تهران درگذشت.

از جمله اقدامات ماندگار و ارزشمند این پزشک نیکوکار می توان به اهدای زمین جهت احداث بیمارستان پیروز لاهیجان، هدیه دو باب منزل مسکونی به دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راستای توسعه این مرکز درمانی، وقف یک مرکز بهداشتی ـ درمانی، ساخت یک مدرسه ابتدایی و مشارکت در راه اندازی مرکز سالمندان شهر لاهیجان اشاره کرد؛ اقداماتی که نقش مؤثری در ارتقای خدمات سلامت و اجتماعی شهرستان لاهیجان داشته است.