یارانه دهک‌های اول تا سوم قابل برداشت شد


۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۲۳:۰۷ | کد خبر: ۵۹۹۴۹ چاپ

یارانه نقدی مرحله ۱۸۰ بهمن ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان دهک های اول تا سوم واریز و قابل برداشت شد.

یارانه دهک‌های اول تا سوم قابل برداشت شد
کلانشهر: بر اساس اعلام سازمان هدفمندسازی یارانه ها، یارانه نقدی مرحله ۱۸۰ مربوط به بهمن ماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوارهای دهک های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.
یارانه مرحله ۱۸۰ مربوط به بهمن ماه سال جاری به مبلغ ۱۱۱ هزار و ۲۰۷ میلیارد ریال به حساب ۱۰ میلیون و ۱۹۵ هزار و ۸۹۲ نفر در دهک های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.
سازمان هدفمندسازی تأکید کرد: مبلغ واریزی با در نظر گرفتن کسر اقساط وام های سرپرستان وام گیرنده صورت گرفته است.
شایان ذکر است، بر اساس دهک بندی اعلام شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ۲۷ میلیون و ۸۰۲ هزار و ۵۹ نفر در دهک های اول تا سوم قرار دارند که یارانه نقدی آن ها بیست وپنجم هر ماه به حساب سرپرستان این خانوارها توسط ۲۸ بانک عامل در سراسر کشور واریز می شود.