سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری دور دوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در ژنو گفت: ما با ذهنی باز و چشمانی باز در ژنو حضور پیدا کرده ایم.

وی افزود: ما کارشناسان فنی خودمان را داریم و متخصصان خودمان را در موضوع رفع تحریم ها در اختیار داریم، چون رفع تحریم ها بخش جدایی ناپذیر هر توافقی درباره مساله هسته ای است.
بقائی تاکید کرد: همان طور که گفتم ما با حسن نیت و کاملاً جدی اینجا حضور داریم و نتیجه محور هستیم.
این دیپلمات کشورمان خاطرنشان کرد: زمان برای ما بسیار مهم و حیاتی است و به همین دلیل آقای عراقچی همواره گفته است، آماده ایم برای نهایی کردن هر توافقی مدت طولانی تری اینجا بمانیم؛ چند روز یا حتی چند هفته. امیدواریم از طرف هیات آمریکایی نیز همین سطح از جدیت و حسن نیت را ببینیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه هم چنین در گفت وگو با خبر ساعت 14 صدا و سیما گفت: مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به صورت جدی در حال انجام است و فکر می کنم فعلاً گفت وگوها تا یکی دو ساعت دیگر به طول انجامد.
بقائی در پاسخ به این پرسش که گفته شده ما در مذاکرات امروز با آمریکایی ها تا حدودی وارد مباحث فنی شده ایم و این به چه معنا است؟ گفت: همانطور که پیش از این اعلام کردم هیات نمایندگی ایران در این مذاکرات ترکیب کاملی است و کارشناسان و متخصصان در حوزه اقتصادی، رفع تحریم ها، حوزه فنی و هسته ای در تیم ما حضور دارند.
وی درباره مذاکرات با رافائل گروسی تصریح کرد که نقش آفرینی مدیرکل آژانس در این دوره از مذاکرات می تواند مفید و موثر باشد.
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: من به مردم ملت ایران اطمینان می دهم که فرزندان شما با وسواس و دغدغه مندی به دنبال تامین منافع ملت ایران و تحقق آن به بهترین شکل هستند.
این عضو تیم مذاکره کننده همچنین در پاسخ به این پرسش که طبق برنامه ریزی انجام شده قرار است بعد از ظهر روز سه شنبه با حضور آمریکایی ها مذاکرات اوکراین نیز در ژنو برگزار شود، آیا این دو مذاکره با هم ارتباطی دارند؟ گفت: این دو مطلقا هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند.
وی همچنین تاکید کرد: ما به جدیت کامل این مسیر را طی می کنیم و بر روی تحقق منافع مردم ایران متمرکز هستیم.
نظر شما:
سوئیس: مذاکرات امروز ایران-آمریکا برگزار نخواهد شد
تختروانچی: مذاکرات به ریاست قالیباف و ونس انجام میشود
بقائی: تا الان به جمع بندی نهایی درباره توافق نرسیده ایم
بقائی: مطالبات جدید یا متناقض آمریکا باعث طولانی تر شدن روند مذاکره شده است
ونس: در مراسم امضای توافق با ایران حضور خواهم داشت/ احتمال حضور ترامپ
فروش بدون مانع نفت ایران پس از امضای یادداشت تفاهم ایران و آمریکا در روز جمعه