رییس اورژانس اجتماعی بهزیستی گفت: نیروی انسانی مان با توجه به سختی کار و به دلیل نداشتن ثبات شغلی بعد از آموزش های زیاد و کسب مهارت های لازم، با آزمون های استخدامی جذب سایر دستگاه ها می شوند.

کودک‌آزاری در صدر تماس‌ها با اورژانس اجتماعی
کلانشهر: «فاطمه سلطانی» رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: بیشترین تماس ها با اورژانس اجتماعی موارد کودک آزاری و اختلافات خانوادگی است.

وی افزود: با توجه به اینکه شروع فعالیت تلفن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی با اطلاع رسانی برای اعلام موارد کودک آزاری بوده است و از آنجایی که مردم نیز نسبت به کودکان حساس تر هستند، بیشترین تماس ها مربوط به این موضوع است.

رییس اورژانس اجتماعی بهزیستی در ادامه توضیح داد: در حال حاضر موضوع زیرساخت های اورژانس اجتماعی مانند کمبود خودرو، پایین بودن ثبات شغلی نیروی انسانی و کمبود اعتبارات از مهمترین چالش های این حوزه است.

سلطانی در پایان گفت: نیروی انسانی با توجه به سختی کار و به دلیل نداشتن ثبات شغلی (خرید خدمات بودن) بعد از آموزش های زیاد و کسب مهارت های لازم، با آزمون های استخدامی جذب سایر دستگاه ها می شوند و ورود نیروهای جدید، زمان زیادی برای آموزش و کسب مهارت نیاز دارند.