فعالیت ادارات گیلان از روز یکشنبه ۱۷ اسفند با حضور ۵۰ درصد کارکنان به شکل حضوری از سر گرفته خواهد شد.

کلانشهر- به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان: براساس بخشنامه ابلاغ شده از سوی سازمان امور استخدامی کشور، دستگاه های ضروری و خدماتی همچون آتش نشانی، اورژانس، بیمارستان ها از این تصمیم مستثنی هستند.
براساس این بخشنامه ساعت اداری تا پایان ماه مبارک رمضان از ساعت هشت الی ۹ صبح و ۱۴ الی ۱۵ عصر به صورت شناور و برای روزهای پس از لیالی قدر ساعت شروع فعالیت ادارات از ساعت ۱۰ صبح تعیین شده است.
همچنین اولویت برخورداری کارکنان از دورکاری به ترتیب با معلولان، بانوان باردار و یا دارای فرزند معلول یا ۶ سال و کمتر، کارکنان دارای مشکلات قلبی و ریوی و بیماری های صعب العلاج است.
گفتنی است، در پی حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران اسلامی و شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی از روز یکشنبه هفته جاری به مدت هفت روز ادارات کشور تعطیل شدند.
زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری اعلام شد؛ ۲۹ و ۳۰ مرداد
سفر یک هیات قطری به تهران
بازگشت دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا از شنبه به دانشگاهها
دستور رئیس جمهور برای تسریع تامین دارو و کالا از چین،پاکستان، روسیه و جمهوری آذربایجان
ترامپ مدعی توافق قریب الوقوع با ایران شد؛ دستور حملات برنامه ریزی شده امشب را لغو کردم
حملات نیروهای مسلح ایران علیه اسرائیل متوقف شد/ هشدار درباره تجاوز مجدد