رئیس کل دادگستری استان گیلان گفت: مبارزه با فساد و مفسد از اولویت های اصلی قوه قضاییه است و دادگستری ها نیز با توجه به تاکیدات اخیر ریاست محترم قوه قضائیه در برخورد جدی و بازدارنده با اخلالگران نظام اقتصادی به طور قاطع اقدام خواهند کرد.

رئیس کل دادگستری گیلان در نشست شورای قضایی استان، با قدردانی از تلاش های همکارانی که در ایام جنگ اخیر در صحنه کار و تلاش حاضر بوده و خدمت رسانی به مردم را متوقف نکردند گفت: آمادگی و ایستادگی نیرو های مسلح کشور در دفاع از میهن اسلامی و حضور مردم آگاه و بصیر در میدان های شبانه، ستودنی و قابل تقدیر است.
مجید الهیان با اشاره به عدم استفاده از برخی سامانه ها در ادارات و سازمان های استان و پاسخگو نبودن به مردم تصریح کرد: سامانه های خدماتی غیرپاسخگو و غیر فعال مصداق ترک فعل بوده و دستگاه قضایی با مدیران متخلف برخورد قاطع قانونی خواهد کرد.
وی با تاکید بر تحقق اهداف سند تحول و تعالی قوه قضاییه و برنامه های عملیاتی سال ۱۴۰۵ افزود: الکترونیکی کردن کلیه امور در دستگاه قضایی در راستای تسهیل خدمت رسانی به مردم ضروری است و باید آموزش های لازم در جهت راه اندازی سامانه ها نیز ارائه شود.
مجید الهیان با بیان اینکه کاهش مانده و رسیدگی به پرونده های معوق جزو اولویت های برنامه عملیاتی استان گیلان قرار گرفته است تصریح کرد: پرونده های موجود باید هرچه زودتر در محاکم استان رسیدگی شده و مجازات ها در چارچوب قانونی اعمال شود.
رئیس کل دادگستری گیلان در ادامه خاطر نشان کرد: مبارزه با فساد و مفسد از اولویت های اصلی قوه قضاییه است و دادگستری ها نیز با توجه به تاکیدات اخیر ریاست محترم قوه قضائیه در برخورد جدی و بازدارنده با اخلالگران نظام اقتصادی به طور قاطع اقدام خواهند کرد.
نظر شما: