.jpeg)
اختصاصی کلانشهر: الهه فلاح-طی هفته های گذشته ارتفاعات رودسر شاهد دشتهای پوشیده از گل گاو زبان بوده. «میلاش» اشکورات رودسر هم یکی از مناطقی است که این گیاه دارویی آرامبخش در آن می روید.
بر اساس پیش بینی جهاد کشاورزی گیلان، امسال ۶ هزار و ۸۱۷ تُن گل گاوزبان از باغات گیلان برداشت می شود.
برداشت این گیاه دارویی از اواسط فروردین ماه شروع و تا اواسط تیر ماه ادامه دارد.
سطح زیر کشت گل گاوزبان در استان گیلان یک هزار و ۲۷۹ هکتار است و ارزش محصول برداشتی هم بیش از ۸ هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال برآورد می شود.
آمار جهاد کشاورزی نشان می دهد که بیش از ۶ هزار کشاورز در شهرستان های رودسر، املش، آستارا، سیاهکل، تالش، رودبار و رضوانشهر به کشت و کار گل گاوزبان مشغول هستند که در این میان شهرستان رودسر با ۵۱۲ هکتار سطح زیر کشت، و برداشتِ ۲ هزار و ۷۳۹ تُن محصول تَر، رتبه اول تولید گل گاوزبان در استان گیلان را به خود اختصاص داده است.
نظر شما:
سقوط ال۹۰ به دره در جاده رحیمآباد–گرمابدشت
قاتل پیرمرد ۷۵ ساله در گلخانه به دام افتاد
گزارش تصویری کلانشهر از مراسم وداع مردم با رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان در مصلای تهران
گزارش تصویری کلانشهر از وداع میلیونی مردم ایران با رهبر شهید انقلاب و خانواده اش
گزارش تصویری؛مراسم امحای بیش از ۲ تُن مواد مخدر و روان گردان در رشت
گزارش تصویری؛ آیین علمبندان در ماسوله؛ روایت سنتی از آغاز سوگواری محرم