مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران حضرت آیت الله سیدعلی خامنه ای و اعضای خانواده ایشان از صبح شنبه سیزدهم تیرماه ۱۴۰۵ با حضور شماری از مردم در مصلای امام خمینی تهران آغاز شد.
.jpg)
رهبر ایران نهم اسفند ۱۴۰۴ در جریان حمله متجاوزانه آمریکا و اسراپیل به همراه تعدادی از فرماندهان نظامی دختر، داماد، نوه و عروسش در بیت رهبری به شهادت رسید.به دلیل شرایط جنگی مراسم تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب به تعویق افتاده بود. مراسم وداع فردا یکشنبه هم ادامه دارد و روز دوشنبه مراسم تشییع عمومی در خیابانهای تهران برگزار می شود و پس از آن پیکر ایشان برای بدرقه به قم می رود.
روز هفدهم تیرماه هم پیکر رهبر انقلاب برای خداحافظی شیعیان عراقی در شهرهای نجف و کربلای این کشور تشییع می شود.آخرین برنامه این مراسم هم تشییع و خاکسپاری پیکر در حرم امام رضا(ع) مشهد است.
نظر شما:
وداع آخر با رهبر شهید انقلاب در مشهد
حشد الشعبی: تشییع پیکر رهبر شهید ایران به درخواست دولت در عراق انجام میشود
گزارش شبکه لبنانی از وداع مردم قم با رهبر شهید انقلاب
۳۵۱۹ نفر در جنگ تحمیلی اخیر به شهادت رسیدند/ بازگشت ۵۸۰ هزار میلیارد ریال به بیت المال
شرکت رئیسجمهور گرجستان در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی در مشهد هنگام تشییع پیکر رهبر انقلاب