فرمانده انتظامی شهرستان رشت از دستگیری دو زن غیربومی کلاهبردار را خبر داد. این دو زن که دارای سابقه جرم بودند، در حین فروش طلای تقلبی در بازار زرگران رشت دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار پلیس، وی در ادامه افزود: در پی دریافت خبری مبنی بر کلاهبرداری به وسیله فروش طلای تقلبی در سطح شهر رشت، بلافاصله پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان رشت با بیان اینکه مأموران با حضور در بازار طلا فروشان رشت و انجام تحقیقات پلیسی نسبت به جمع آوری ادله و مستندات لازم اقدام کردند، اعلام داشت: دو متهم زن غیربومی سابقه دار در این پرونده شناسایی و طی یک عملیات نامحسوس دستگیر شدند.
این مقام انتظامی بیان کرد: این افراد در بازجویی های صورت گرفته، پس از مواجهه با مدارک، شواهد و مستندات، به بزه انتسابی خود مبنی بر کلاهبرداری با شیوه فروش بیش از ۴۵ گرم طلای تقلبی (زنجیر، پلاک گردنبند، انگلو) به ارزش مالی تقریبی ۸ میلیارد و ۱۳۰ میلیون ریال اعتراف کردند. تاکنون پنج نفر از متصدیان واحدهای صنفی برای طرح شکایت از این متهمان به کلانتری مراجعه کرده اند.
سرهنگ روشن قلب در ادامه تصریح کرد: دو کلاهبردار زن ۳۲ و ۴۱ ساله با تکمیل پرونده برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
وی در پایان از مردم خواست در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک، مراتب را از طریق مرکز فوریت های ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
نظر شما:
کشف سلاح سرد و اسلحه وینچستر؛ دستگیری شرور سابقهدار مسلح در رشت
توقیف موتورسیکلت سنگین قاچاق در لاهیجان
بازداشت فعال فضای مجازی در رحیمآباد به اتهام تشویش اذهان عمومی
کلاهبردار ۳۶ ساله در حین خرید با رسید جعلی در انزلی دستگیر شد
بازداشت عامل انتشار مطالب توهینآمیز در تالش
قاتل پیرمرد ۷۵ ساله در گلخانه به دام افتاد