استاندار گیلان با تأکید بر ضرورت اجرای دقیق برنامه خاموشی های برق، گفت: مردم نباید با قطعی های نامنظم و چندباره در طول روز دچار «جنگ اعصاب» شوند و جدول خاموشی ها باید به صورت شفاف و دقیق اعلام و اجرا شود. هادی حق شناس همچنین با بیان اینکه ناترازی برق تنها برای حدود ۶ هفته آینده ادامه دارد، تأکید کرد وضعیت تأمین برق کشور امسال، با وجود شرایط ناشی از دو جنگ، نسبت به سال گذشته بهتر است.
او افزود: اگر قرار است منطقه ای روز شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر با خاموشی مواجه باشد، این برنامه باید دقیق اجرا شود و قطعی برق به نوبت های متعدد در صبح، بعدازظهر و شب کشیده نشود؛ زیرا چنین وضعیتی موجب ایجاد تنش، نارضایتی و «جنگ اعصاب» برای مردم خواهد شد.
استاندار گیلان با بیان اینکه فرمانداران باید از برنامه هفتگی خاموشی ها اطلاع کامل داشته باشند، تصریح کرد: لازم است از هم اکنون برآوردهای لازم انجام و جدول خاموشی ها برای تمامی شهرستان ها مشخص شود تا بتوان از این شرایط عبور کرد.
حق شناس همچنین با اشاره به وضعیت تأمین برق کشور گفت: ما تنها برای حدود ۶ هفته آینده با مشکل ناترازی برق مواجه هستیم و این وضعیت تا پایان سال ادامه نخواهد داشت.
او تأکید کرد: امسال با وجود شرایط ناشی از دو جنگ و حوادثی که پشت سر گذاشته ایم، وضعیت برق کشور نسبت به سال گذشته بهتر است.
استاندار گیلان با اشاره به ضرورت حفظ فعالیت واحدهای تولیدی اظهار کرد: هدف از مدیریت مصرف این نیست که تمامی صنایع تعطیل شوند. باید شرایطی فراهم شود که بخشی از ظرفیت صنایع در مدار باقی بماند؛ چراکه تعطیلی کامل واحدهای صنعتی می تواند اشتغال هزاران نفر را تحت تأثیر قرار دهد.
حق شناس افزود: نمی توان برای تأمین برق بخش خانگی، شرایطی ایجاد کرد که ده ها هزار نفر شغل خود را از دست بدهند و به خانه بازگردند؛ از این رو مدیریت مصرف باید به گونه ای باشد که هم پایداری شبکه برق حفظ شود و هم تولید و اشتغال آسیب نبیند.
نظر شما:
باز هم تابستان داغ و بحران برق؛ بازگشت تعطیلی های سراسری با تعطیلی ۲روزه هرمزگان و بوشهر کلید خورد؟
چرا نباید جای نیش حشرات را بخارانیم؟
خطر آبگرفتگی، رانش زمین و خسارت به کشاورزی/ سفرهای کوهستانی و تفریحات دریایی ممنوع
وعده استاندار گیلان؛ بازار رشت تا سه ماه آینده سامان می یابد
ضرورت همکاری میان دستگاههای مختلف برای رفع مشکلات مردم
استاندار تاکید کرد:خودروها حق ورود به نوار ساحلی گیلان را ندارند