رئیس پلیس امنیت اقتصادی گیلان از کشف هزار و ۱۸۱ حلقه لاستیک قاچاق در شهرستان صومعه سرا خبر داد.

کشف بیش از هزار حلقه لاستیک قاچاق در صومعه سرا
کلانشهر: سرهنگ محمد خوش خلقت گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی گیلان در پی دریافت خبری مبنی بر دپوی انواع لاستیک خودرو در انباری در شهرستان صومعه سرا موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: گروهی از کارکنان پلیس امنیت اقتصادی و فرماندهی انتظامی شهرستان صومعه سرا به محل مورد نظر اعزام شدند و در بازدید از این انبار هزار و ۱۸۱ حلقه لاستیک خودرو بدون ثبت در سامانه انبار کشف کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی گیلان با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی کالا های کشف شده را ۴۱ میلیارد ریال برآورد کردند گفت: متهم ۴۸ ساله ضمن تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.
سرهنگ محمد خوش خلقت از شهروندان خواست برای ریشه کن کردن قاچاق با مجموعه انتظامی همکاری کنند و هرگونه اطلاعات و اخبار در این زمینه را به سامانه پلیس امنیت اقتصادی به شماره ۳۰۱۱۰ گزارش دهند. 

 

نظر شما:

security code