با حکم وزیر ورزش و جوانان، ابراهیم مهربان رودبنه، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان شد.

وزیر ورزش و جوانان همچنین از سرپرست جدید اداره کل ورزش و جوانان گیلان خواسته است با برنامه ریزی، ساماندهی منابع و امکانات و در راستای سیاست ها و اهداف دولت، زمینه ارائه خدمات شایسته به مردم و توسعه فعالیت های حوزه ورزش و جوانان استان را فراهم کند.
در این حکم، ابراز امیدواری شده است که سرپرست جدید با اتکال به خداوند متعال، بهره گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری و با تلاش و همدلی، در انجام مسئولیت های محوله و تحقق اهداف وزارت ورزش و جوانان موفق و مؤید باشد.
از جمله سوابق ابراهیم مهربان می توان به مربی تیم ملی کشتی، دبیر فدراسیون کشتی و رئیس اسبق شورای شهر لاهیجان اشاره کرد.
وی همچنین ملی پوش سابق تیم ملی کشتی آزاد بود و عناوینی همچون مدال طلای بازی های آسیایی و قهرمانی آسیا را در کارنامه خود دارد.
نظر شما: