مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان گفت: کارکنان شرکت برق منطقه ای گیلان برای تأمین برق پایدار در روزهای برگزاری کنکور در آماده باش کامل قرار دارند.

سلیمانی با آرزوی موفقیت برای یکایک شرکت کنندگان در این آزمون، گفت: کارکنان برق گیلان یار و همراه جوانان این مرز و بوم بوده و با سختکوشی و تلاش شبانه روزی و با تأمین روشنایی مطمئن و پایدار، روشنی بخش فردای کنکوری ها خواهند بود.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان با اشاره به اهمیت و ضرورت مدیریت مصرف برق، گفت: از تمامی مشترکان فهیم گیلانی تقاضا می کنیم در آخرین روزهای گرم تابستان با تنظیم دمای کولر رو ۲۵ درجه، عدم استفاده همزمان از وسایل برقی پرمصرف، خاموش کردن لامپ های اضافی و استفاده از نور طبیعی مثل همیشه یار و همراه خادمان خود در شرکت برق منطقه ای گیلان باشند.
نظر شما:
هشدار مدیرعامل برق گیلان: برخورد با متخلفان رمز ارز/ انرژی برق مربوط به همگان است
آموزش صحیح مصرف برق به کودکان، پروژهای فرهنگی برای آینده کشور است
افزایش ظرفیت پستهای انتقال و فوق توزیع، ۹۲۰ مگاولت آمپر
مصرف برق استان در تابستان از تولید بیشتر است/۲۴ پروژه با ارزش ۷ همت به بهره برداری رسید
ظرفیت برق پست شهید عضدی رشت ۸۰ مگاولت آمپر افزایش یافت