ملوان بندر انزلی در سومین دیدار خود در لیگ برتر بیست و ششم، با وجود نمایش برتر در بیشتر دقایق بازی، در دقیقه ۸۷ از فجر شهید سپاسی گل خورد و در خانه اولین شکست فصل را تجربه کرد تا پس از یک تساوی و یک برد، از رسیدن به دومین پیروزی متوالی باز بماند و با همان ۴ امتیاز در رده هشتم جای گیرد.

گزارش تصویری؛ اولین باخت ملوان بندر انزلی در خانه مقابل فجرسپاسی شیراز
اختصاصی کلانشهر:حامد وارسته- ملوان در هفته سوم لیگ برتر فوتبال، جام خلیج فارس، مقابل فجر شهید سپاسی در ورزشگاه سیروس قایقران با نتیجه یک بر صفر شکست خورد تا نخستین باخت این فصل ملوانها ثبت شود.

تیمهای ملوان و فجر سپاسی از ساعت ۱۹:۳۰ دوشنبه شب در چارچوب هفته سوم بیست و ششمین دوره لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور جام خلیج فارس در ورزشگاه سیروس قایقران انزلی به مصاف هم رفتند. وحید زمانی با کمکهای دانیال باشنده و مهران مصطفوی قضاوت این مسابقه را بر عهده داشتند.

انزلیچی ها که پیش از این بازی یک برد و یک تساوی به دست آورده بودند، برای ادامه صعود در جدول به دنبال دومین پیروزی متوالی بودند و با حمایت هواداران خودی پا به این دیدار حساس گذاشتند.

نیمه اول بازی بیشتر در میانه زمین دنبال شد و با وجود تلاش دو تیم، موقعیت خاصی روی دروازه ها خلق نشد تا دو تیم با تساوی بدون گل راهی رختکن شوند. در نیمه دوم نیز جدال دو تیم تا دقایق پایانی گره خورده بود، اما سرانجام در دقیقه ۸۷ قفل دروازه ها باز شد؛ این بار این مهمان بود که به گل رسید و حسین شهابی دروازه ملوان را باز کرد تا فجر در خانه انزلیچی ها یک بر صفر پیش بیفتد.

تلاشهای پایانی ملوان برای جبران نتیجه به ثمر ننشست و در نهایت این فجر شهید سپاسی بود که با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسید و اولین برد فصل خود را رقم زد. ملوان اما با قبول نخستین شکست، ۴ امتیازی باقی ماند و در رده هشتم جدول ایستاد، در حالی که فجر با این برد ۵ امتیازی شد و به رده هفتم صعود کرد.