ترامپ لفاظی های خود درباره ایران را تکرار کرد

ایران هیچ شانسی برای دستیابی به سلاح هسته‌ای ندارد


۱۴۰۵/۰۶/۱۷ - ۲۰:۰۴ | کد خبر: ۶۳۱۸۵ چاپ

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در آستانه بیست و پنجمین سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر لفاظی های ضد ایرانی خود را تکرار کرد و مدعی شد: ایران به سلاح هسته ای دست نخواهد یافت.

ایران هیچ شانسی برای دستیابی به سلاح هسته‌ای ندارد
کلانشهر: رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در حالیکه به دلیل پیامدهای اقتصادی جنگ علیه ایران تحت فشار افکار عمومی در داخل و خارج ایران است، با تکرار ادعاهای خود درباره برنامه هسته ای ایران ادعا کرد: ایران در پی دستیابی به سلاح هسته ای بود و «بسیار به آن نزدیک شده بود»، اما ایالات متحده آمریکا مانع آن شد.

ترامپ مدعی شد: ایران «هرگز» به سلاح هسته ای دست نخواهد یافت. ایران دیگر هیچ شانسی برای دستیابی به سلاح هسته ای ندارد.

رئیس جمهوری جنگ طلب آمریکا با دستاوردسازی از حملات تجاوزکارانه خود و در حالیکه در پی راه حلی برای خروج از بحران جنگ علیه ایران است، مدعی شد: هیچ کس انتظار نداشت که اوضاع در قبال ایران تا این حد موفقیت آمیز پیش برود و من می خواهم از نیروهای نظامی خود قدردانی کنم. ارتش آمریکا بسیار قدرتمند است.

ما هرگز ۱۱ سپتامبر را فراموش نخواهیم کرد

او در بخش دیگری از اظهاراتش پیرامون در ۱۱ سپتامبر گفت: نزدیک به ۳۰۰۰ عزیز از ما گرفته شد؛ انسان هایی که به دست تروریست های شرور در مرکز تجارت جهانی، پنتاگون و پرواز ۹۳ کشته شدند.

اکنون، پس از گذشت این همه سال، بار دیگر در یک صبح سه شنبه در ماه سپتامبر گرد هم می آییم تا بر آن پیمان مقدسی که یک ربع قرن پیش بستیم، تأکید کنیم: ما هرگز فراموش نخواهیم کرد.»

وقتی حملات ۱۱ سپتامبر اتفاق افتاد من مشغول ساختمان سازی بود

ترامپ در ادامه گفت: من فقط از نیروها و کارکنانم تشکر می کنم. من در نیویورک مشغول ساختن یک ساختمان بزرگ بودم و درست بعد از اینکه این اتفاق افتاد، تمام گروه و نیروهایم را به آنجا بردم و آن ها حتی لحظه ای تردید نکردند. همه با من آمدند. ما به صورت یک گروه بزرگ از مردم رفتیم... فکر می کردیم [برج] دارد روی سرمان فرومی ریزد... دو آتش نشان من را بلند کردند و در حالی که با من بودند، شروع به دویدن کردند.

نظر شما:

security code