معاون رئیس جمهور آمریکا با طرح این ادعا که ایران گزینه های زیادی پیش رو ندارد، گفت که اگر ترامپ بخواهد می توانیم با تهران به توافق برسیم.

بر اساس این گزارش، «جی دی ونس» در ادامه ادعاهای خود افزود که ایران دیگر گزینه های زیادی پیش رو ندارد و اگر ترامپ بخواهد می توانیم با این کشور به توافق برسیم.
ادعاهای مطرح شده از سوی معاون ترامپ در حالی است که خود او نیز در تازه ترین اظهاراتش، به دستآوردسازی برای خود پرداخت و مدعی شد: دو سال گذشته موفق ترین سال ها بودند و ما کشورمان را از هر زمان دیگری قدرتمندتر، امن تر، ثروتمندتر و آزادتر خواهیم کرد.
ترامپ با تکرار خیالبافی ها درباره ایران هم ادعا کرد: در جنگ با ایران پیروز می شویم و کنترل تنگه هرمز را در دست داریم. ما بر تنگه هرمز کنترل داریم و فکر می کنم باید نام آن را «تنگه ترامپ» بگذاریم.
رئیس جمهور آمریکا همچنین به تکرار سخنانش درباره اقتصاد ایران ادامه داد و مدعی شد: ایران در حال فروپاشی است؛ این کشور برای چندین دهه زورگوی خاورمیانه بود، اما دیگر چنین وضعیتی ندارد.
این اظهارات و ادعاهای متناقض ترامپ در حالی است که تو پیشتر مدعی شده بود که جنگ با ایران پس از انتخابات میان دوره ای این کشور خاتمه پیدا خواهد کرد.
ادعای جارد کوشنر؛ گفت وگوها با ایران در جریان است