علاوه بر توبیخ و درج در پرونده؛

پزشک گیلانی برای اضافه دریافتی از یک بیمار،چند میلیارد جریمه شد


۱۴۰۵/۰۶/۲۸ - ۱۹:۰۶ | کد خبر: ۶۳۳۴۵ چاپ

پزشکی در گیلان به دلیل دریافت وجه مازاد بر تعرفه از یک بیمار، علاوه بر توبیخ و درج در پرونده، به پرداخت ۴۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال جریمه محکوم شد.

 پزشک گیلانی برای اضافه دریافتی از یک بیمار،چند میلیارد جریمه شد
کلانشهر: یک پزشک در گیلان به دلیل دریافت وجه مازاد بر تعرفه از یک بیمار، علاوه بر توبیخ کتبی و درج تخلف در پرونده پزشکی، به پرداخت ۴۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد؛ بخشی از این مبلغ نیز به عنوان جبران حق شاکی خصوصی تعیین شده است.علاوه بر توبیخ و درج در پرونده؛

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان با اشاره به این موضوع و با تاکید براینکه احقاق حق شاکی، خط قرمز این دستگاه است، از برخورد قاطع با پزشکانی که با اخذ مبلغ مازاد برتعرفه درمان موجب نارضایتی بیماران را فراهم می آورند خبر داد.

مرتضی امینی مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان با اشاره به رویکرد صیانت محور این اداره کل در راستای حمایت از منافع عمومی اظهار کرد: حسب شکایت شاکی خصوصی و اعلام کارشناسی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشگی پرونده اضافه دریافتی پزشک معالج مورد بررسی قرار گرفت.

امینی افزود: شعبه رسیدگی کننده پس از بررسی پرونده و ارائه نشدن مدارک معتبر تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر توبیخ کتبی و درج در پرونده پزشکی متهم را به پرداخت ۴۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

امینی با اعلام اینکه شعبه رسیدگی کننده چهار میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال در حق شاکی خصوصی به محکومیت اضافه و در مجموع متهم را به پرداخت ۴۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد. وی از شهروندان خواست هرگونه اضافه دریافتی پزشک معالج را با معاونت درمان دانشگاه اطلاع تا از تکرار تخلف جلوگیر شود.