رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان از دستگیری زنی خبر داد که با سوءاستفاده از عنوان «نظافتچی» اقدام به سرقت ۵۰ میلیارد ریالی کرده و متواری شده بود.

سرهنگ اکبری با اشاره به حساسیت پرونده و ارزش بالای اموال مسروقه، تصریح کرد: با آغاز تحقیقات میدانی و بررسی های تخصصی، مشخص شد که سارق با شناسایی نقاط ضعف امنیتی و در پوشش نظافتچی، به حریم خصوصی مالباخته وارد شده و در فرصتی مناسب اقدام به سرقت طلاجات و سکه به ارزش ۵۰ میلیارد ریال کرده است.
وی ادامه داد: متهم پس از ارتکاب جرم، بلافاصله از محل متواری شده و تلاش کرده بود با تغییر مکان مداوم، ردپایی از خود به جا نگذارد؛ اما با بهره گیری از اقدامات اطلاعاتی و ردزنی های دقیق کارآگاهان پلیس آگاهی، مخفیگاه متهم شناسایی شد.
رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان با بیان اینکه در یک عملیات غافلگیرانه و با هماهنگی مراجع قضایی، این زن سارق دستگیر شد، افزود: در بازرسی از مخفیگاه متهم، تمامی طلاجات و سکه های طلای مسروقه کشف و توقیف گردید. متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی، برای انجام سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.
نظر شما:
دستگیری سارق غیربومی با لباس زنانه در گیلان؛ طلاجات ۷ ميليارد تومانی به مالباخته بازگشت
عروس خانواده ۷۰۰ گرم طلا را در چراغ هالوژن مخفی کرد
دستگیری مأمور قلابی ۳۱ ساله در رشت