پخت غذا با کدو از یاد برخی گیلانی ها رفته است

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت گفت: در گذشته نیز بسیاری از غذاهای گیلانی مانند فسنجان با کدو پخته می‌شدند و گذشتگان ما به یاد دارند ولی امروز با گذشت زمان از یاد رفته‌اند.

به گزارش کلانشهر24 به نقل از ایسنا، علیرضا حسنی در بازدید از جشنواره کدو که هم اکنون پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت در حال برگزاری است،گفت: این جشنواره تا هفت آذر ادامه دارد. 

وی با اشاره به اینکه ۱۰۰ نوع خوراک، دسر، شیرینی و تنقلاتی که با کدو درست می شود در این جشنواره عرضه شده است افزود: این غذاهای خلاقانه شامل؛ ورقه کدو، یخ در بهشت کدو، رشته خشکار، معجون کدو، شیر کدو و ... است. 

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت تصریح کرد: در گذشته نیز بسیاری از غذاهای گیلانی مانند فسنجان با کدو پخته می‌شدند و گذشتگان ما به یاد دارند ولی امروز با گذشت زمان از یاد رفته‌اند.

حسنی در ادامه گفت: شهرهای دیگر ایران، کدوی مناسب را به نام کدوی رشتی می‌شناسند. 

وی خاطرنشان کرد: در این جشنواره انواع کیک صبحانه، بیسکویت کدو و دسرهای متنوعی نیز در غرفه ها توسط هنرمندان تهیه و طبخ شده است.

حسنی با بیان اینکه در این جشنواره ۱۱ نوع صنایع دستی ساخته شده با کدو به نمایش گذاشته شده است بیان کرد: نقطه کوبی کدو، آیینه کاری کدو، نقاشی کدو، خوشنویسی کدو و همچنین غرفه ای برای حکاکی در کدو در این جشنواره در نظر گرفته شده است. 

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت ابراز امیدواری کرد این جشنواره سال های آینده در قالب ملی برگزار شود. 

 

نظر شما:

security code