مرکز نوآوری دانش‌آموزی مارلیک، موسسه مردم‌ نهاد آوای امیدیار گیل و موسسه خیریه ایزد دوستان شمال با هدف کمک به دانش‌آموزان مستعد اما نیازمند  ، پویش اهدا یا امانت گوشی‌ و تبلت‌های هوشمند را با عنوان " گوشیتو نیمکت کن"در گیلان آغاز کرده است.

دعوت پویش

کلانشهر: مسئول روابط عمومی این پویش اظهار داشت : تعدادی از معلمان از  اسفندماه آموزش‌های خود را به‌صورت آنلاین آغاز کردند.استفاده از سایت‌های اختصاصی یا اپلیکیشن‌های فضای مجازی دانش‌آموزان برخوردار از امکانات بهتر را هرچند به‌سختی، اما در فضای آموزشی نگه داشته است.دانش‌آموزانی که وضعیت مالی بهتری دارند حتی با وجود کرونا در خانه‌هایشان به‌وسیله گوشی‌های موبایل یا کامپیوتر درس‌های جدید یاد گرفته‌اند اما عده ای به دلیل فقر مالی خانواده‌هایشان چند هفته آموزشی را از دست‌ داده‌اند.

مریم صابری افزود : انتظار ما از شهروندان عزیز هم استانی این است که با امانت یا اهدای این گوشی‌ها، جمع آوری کمک از اطرفیان برای خرید گوشی هوشمند و یا تبلت سیم کارت خور نو یا حتی با اهدای کارت شارژ برای خرید اینترنت و یا آموزش آنلاین در وبسایت ما بدون هزینه کرد؛ اجازه ندهیم بر تعداد کودکان بازمانده از تحصیل اضافه شود.

وی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان محروم شناسایی شده برای اهدای این لوازم کمک‌آموزشی بر اساس شاخصه هایی چون پایه تحصیلی،کیفیت نمرات در طول سال یا سال‌های گذشته، تعداد دانش‌آموز در هر خانواده انتخاب می‌شوند.

برای اطلاعات بیشتر و چگونگی ارسال کمک‌هایتان می‌توانید با این شماره‌ها تماس بگیرید:  ۰۹۰۵۵۶۰۹۷۰۱  -    ۰۱۳-۳۴۹۴۶  Gushi2nimkat.ir

همچنین با حمایت و همراهی موسسه خیریه ایزد دوستان شمال امکان دریافت کمک های نقدی همراهان  پویش "گوشیتو نیمکت کن" فراهم  شده است.

برای همراهی، حمایت و یا ارتباط با پویش با این شماره تلفن ها تماس بگیرید و یا به وبسایت و پیج اینستاگرام سر بزنید:

۰۹۰۵۵۶۰۹۷۰۱  -  ۳۴۹۴۶ – ۰۱۳ -  www.Nimkat.Marlics.ir  -  Marlik_ics  –  Omide_Gil_ngo 

بر اساس برآوردها حدود ۸ میلیون دانش‌آموز از جمعیت ۱۵ میلیون نفری آن‌ها طی ۲ ماه گذشته به نرم‌افزارهای مختلف آموزش آنلاین دسترسی داشته‌اند. بعد از رونمایی از اپلیکیشن آموزشی مخصوص آموزش‌وپرورش به نام «شاد» هم تا ۳۰ فرودین ماه، حدود ۸ میلیون دانش‌آموز موفق به نصب آن شده‌اند.

طبق آمارهایی که از دانش‌آموزان کم برخوردار در نقاط مختلف ایران از جمله گیلان منتشرشده پیش‌بینی می‌شود جمعیتی در حدود ۳ میلیون یا بیشتر به دلیل فقر مالی و یا عدم پوشش شبکه اینترنت قادر به استفاده از آموزش‌های آنلاین نخواهند بود.


ایرنا