مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و فرآوری توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات کشور گفت:برگزاری کلاس های آموزشی برای فعالین آبزیپروری از اقدامات مهم معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان است که منجر به افزایش بهرهوریها در این بخش خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از ایسنا، عیسی گلشاهی توسعه صنایع تبدیلی،ارتقای کیفیت محصولات تولیدی در بخش آبزیان و توسعه بازارها را از اولویتهای کاری دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات کشور عنوان کرد و گفت: دسترسی و مصرف مردم به آبزیان از معیارهای مهم توسعه جوامع در کشورهای پیشرفته محسوب میشود.
وی اظهار کرد: در حال حاضر میزان سرانه مصرف آبزیان در دنیا 21کیلوگرم است، این در حالیست که در کشور ما میزان مصرف آبزیان تقریبا نصف این مقدار است.
گلشاهی با اشاره به اینکه افزایش مصرف آبزیان در کشور موجب ارتقاء سلامت جامعه میشود، خاطرنشان کرد: به طور معمول 30تا 35درصد میزان پروتئین مورد نیاز افراد باید از طریق مصرف آبریان تامین شود و خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران از از سالمترین آبزیان دنیا برخوردار است.
وی بازار آبزیان کشور را بسیار متنوع عنوان کرد و افزود: کشورهای آسیای جنوب شرقی نظیر چین تایوان، ویتنام، تایلند،مالزی و ... از مهمترین مشتریهای آبزیان ایران محسوب می شوند.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و فرآوری توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات کشور گفت: وضعیت صنایع تبدیلی در کشور مناسب است، اما گیلان در این حوزه باید بیش از گذشته تقویت شود.
وی با بیان اینکه توسعه تجارت آبزیان موجب توسعه بخش تولید میشود، تصریح کرد: توسعه تجارت آبزیان در کشور در حال حاضر نیازمند تامین نقدینگی در بخش تجارت و نرخ سود تسهیلات است تا هم تراز بخش تولید به تجار فعال در این حوزه تسهیلات داده شود.
گلشاهی با اشاره به اینکه آموزش و بازآموزی به بهره برداران در بخش آبزی پروری کشور منجر به بروز رسانی اطلاعات این بخش و ارتقاء درآمد آبزی پروری در استان های میشود، ادامه داد: گیلان از استان های پایلوت در اجرا و برگزاری این دورههای آموزشی است و امروز شاهد بودیم که کلاس آموزشی تخصصی آبزی پروری توسط معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی گیلان در سطح بسیار خوبی در حال برگزاری است.
وی گفت: این آموزشها برای نخستین بار در کشور حال برگزاری است و آبزی پروران و بهرهبرداران این بخش برای شرکت در این کلاس ها استقبال پرشوری داشتند.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت و فرآوری توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات کشور اضافه کرد: آموزش از حلقههای مهم بازاریابی است و برگزاری چنین کلاس هایی منجر به تبادل دانش و تجربه بین فعالین در این حوزه می شود و امیدواریم دیگر استانهای فعال در بخش آبزی پروری برای برگزاری چنین کلاسهایی اقدام کنند.
نظر شما:
اسم این کار ماهی گیری نیست؛نسل کُشی ماهی سفید است