khanekhodro

فرماندار سیاهکل:

کسبه و نانوایان تکریم مردم را اولویت قرار دهند


۱۳۹۷/۱۱/۱۶ - ۱۱:۵۵ | کد خبر: ۹۰۷ چاپ
کسبه و نانوایان تکریم مردم را اولویت قرار دهند

فرماندار سیاهکل، کار اصلی نانوایان را تولید نان و حفظ و سلامت غذایی خانوارها توصیف کرد و گفت: کسبه ای که در بحث مواد غذایی فعالیت دارند قوانین نظام صنفی به ویژه مسائل بهداشتی را رعایت کنند و در محیط کسب کار خود تکریم مردم را اولویت قرار دهند.

به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از ایسنا، محمود صوفی در کارگروه آرد و نان شهرستان سیاهکل، با تاکید بر لزوم رعایت قوانین نظام صنفی و ضوابط آن، اظهار کرد: دستگاه های متولی در بحث آرد و نان باید براساس ضوابط اقدام و حق الناس را مراعات کنند.

وی افزود: نباید در مسائل بهداشتی و سلامت مردم با افراد متخلف تعارف داشته باشیم لذا دستگاه های متولی و اتاق اصناف در زمان صدور پروانه احداث نانوایی ها براساس ضوابط قوانین نظام صنفی اقدام کنند و رفتاری قانونی، منطقی و با تدبیر در این امور داشته باشند.

فرماندار سیاهکل، مصوبات کارگروه آرد و نان را دارای ضمانت اجرایی دانست و گفت: نان در سبد غذایی مردم و فرهنگ غذایی جایگاه ویژه   ای دارد و لذا رعایت بهداشت فردی و محیطی و پرهیز از کم فروشی و گران فروشی باید اولویت نظارت دستگاه های متولی باشد.

این مقام مسئول ادامه داد: در بازدیدهای سرزده و گشت های مشترک نیز دستگاه های متولی تذکر دهند که نانوایان قوانین نظام صنفی را رعایت کنند و اقداماتی که صورت می گیرد باید بازخوردهای مثبت افکار عمومی را به دنبال داشته باشد.

وی کار اصلی نانوایان را تولید نان و حفظ و سلامت غذایی خانوارها توصیف کرد و متذکر شد: کسبه ای که در بحث مواد غذایی فعالیت دارند قوانین نظام صنفی به ویژه مسائل بهداشتی را رعایت کنند و در محیط کسب کار خود تکریم مردم را اولویت قرار دهند.

صوفی با اشاره به برکت کار نانوایی، خاطرنشان کرد: اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف شهرستان نیز بحث پرداخت تسهیلات به نانوایی ها و تسریع در بازسازی نانوایی را اولویت خود قرار دهد.

فرماندار سیاهکل نظارت بر سهمیه قنادی ها، پیگیری تحویل به موقع و افزایش سهمیه آرد خانگی، رعایت بهداشت فردی و محیطی، برنامه ریزی در نظم ساعات کار نانوایی ها، اجرای گشت های مشترک و بازدید سرزده از نانوایی ها، شفافیت در نحوه مدیریت نانوایی، رعایت قوانین نظام صنفی و تسریع در دوگانه سوز شدن نانوایی ها را مورد تاکید قرار داد.

وی یادآور شد: باید به گونه ای عمل شود که در زمان بروز بحران مشکلی بابت توزیع آرد روستایی و شهری وجود نداشته باشد و دستگاه های متولی مکلفند که ذخیره   سازی لازم را نیز در بحث آرد داشته باشند.

نظر شما:

security code