طبق اعلام رییس مرکز بهداشت خوزستان سالانه هفت هزار گاز گرفتگی سگ در استان رخ می‌دهد. بنابراین اعلام هر گازگرفتگی سگ حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون ریال برای بهداشت هزینه در بر دارد.

دوستداران سگ های ولگرد جوابگوی مرگ استاد دانشگاه باشند/جمعیت سگ های ولگرد در سطح اهواز بیش از چهار هزار قلاده است
کلانشهر- رییس شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به تعرض سگ‌های ولگرد به یک استاد دانشگاه که منجر به مرگ آن خانم شد، گفت: دوستداران حیوانات بدانند که راه حمایت این نیست که سگ‌ها در شهر باشند؛آنها باید جوابگوی مرگ وی باشند.

به گزارش ایرنا،سیاوش محمودی روز چهارشنبه در سی و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اهواز در صحن علنی این شورا، با انتقاد از رفتار احساسی برخی گروه های به اصطلاح دوستدار حیوانات افرود:برخورد احساسی در موضوع سگ‌های ولگرد که امنیت و سلامت مردم را روزانه تهدید کرده اند، جایگاهی ندارد.

وی با بیان اینکه همه اعضای شورای اسلامی شهر اهواز از همان روز اول بر جمع آوری و ساماندهی سگ‌های ولگرد تاکید داشته‌اند، گفت: اهواز سال‌هاست که با مشکل سگ های بدون صاحب و ولگرد دست به گریبان است.

رییس شورای اسلامی شهر اهواز ادامه داد:کنترل نشدن جمعیت این سگ‌ها در سال‌های گذشته باعث شده که تعداد زیاد این سگ‌ها امنیت و سلامت مردم را به خطر اندازد.

وی با بیان اینکه شهروندان اهواز روزانه با تعرض سگ‌های ولگرد به کودکان و افراد مختلف روبه رو هستند،ادامه داد:خبر تاسف بار مرگ یک استاد دانشگاه آزاد اهواز به دلیل تعرض این حیوانات، جدیدترین هشدار درباره خطر جدی این سگ هاست.

رییس شورای اسلامی شهر اهواز افزود: دوستداران حیوانات بدانند که راه حمایت از این سگ‌ها حمایت از حضور اینها در شهر نیست چرا که خسارت فراوان جانی و روانی برای شهروندان به همراه دارند.

وی خطاب به گروه های حامی حیوانات در اهواز بیان کرد:تنها راه حمایت از این حیوانات کمک به جمع آوری سگ‌های ولگرد از سطح شهر و نگهداری آنها در مراکزی است که برای این منظور آماده شده است.

محمودی با اشاره به تلاش مدیریت شهری اهواز در سال‌های گذشته برای جمع آوری سگ‌های بدون صاحب از سطح این شهر گفت:ادامه دار نبودن این تلاش ها موجب شده تا موضوع سگ های بدون صاحب هیچ وقت در این شهر به طور کامل حل نشود.

وی مسوولیت کمیته ویژه ساماندهی سگ های بدون صاحب را فرمانداری اهواز دانست و ادامه داد: دستگاه های مختلف برای ساماندهی به سگ‌های بدون صاحب در اهواز تکلیف قانونی دارند که باید با ایجاد هماهنگی، این موضوع یک بار برای همیشه با اقدامی قاطع برطرف کرد.

طبق اعلام رییس مرکز بهداشت خوزستان سالانه هفت هزار گاز گرفتگی سگ در استان رخ می‌دهد. بنابراین اعلام هر گازگرفتگی سگ حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون ریال برای بهداشت هزینه در بر دارد.

چند روز پیش یک استاد دانشگاه آزاد اهواز، در جریان حمله سگ‌های ولگرد جان خود را از دست داد.

در سال های گذشته، اقدام شهرداری اهواز برای جمع آوری سگ های بدون صاحب به دلیل انتشار تصاویری از مرگ تعدادی از این سگ ها، با اعتراض گسترده گروه های دوستدار محیط زیست نیمه کاره رها شد.bجمعیت سگ های ولگرد در سطح شهر اهواز بیش از چهار هزار قلاده برآورد شده است.

فوت استاد دانشگاه آزاد اهواز در پی فرار از سگ های ولگرد

دکتر علی افروس رییس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان 11 بهمن درباره این حادثه گفت:دکتر مریم جوادپور استاد دانشگاه آزاد اسلامی اهواز بعد از خروج از دانشگاه مورد حمله چند سگ ولگرد قرار گرفت که وی برای رهایی از آنها قصد فرار داشت که با خودرویی در خیابان تصادف کرد و به کما رفت.

وی افزود: خانم جوادپور امروز در حالی که در کما بود به علت مرگ مغزی جان خود را از دست داد و جامعه دانشگاهی را آزرده خاطر کرد.

دکتر سیدمحمد علوی رییس مرکز بهداشت خوزستان هم چند روز پیش در خصوص وجود سگ‌های ولگرد در شهر اهواز گفت: متاسفانه برخی مواقع شاهد حمله ور شدن سگ های ولگرد به کودکان و خانم های باردار بوده ایم که حتی منجر به سقط جنین آنها شده است.

وی افزود: مرکز بهداشت استان سامان‌دهی سگ‌های بلاصاحب را جزو وظایف خود می داند و بارها علیه شهرداری شکایت کرده ایم.

علوی گفت: در خصوص جمع آوری سگ های ولگرد ما نیز مطالبه گر هستیم و همچنان این موضوع را از طریق دستگاه های مربوطه پیگیری می کنیم.

وی افزود: پس از پیگیری هلی فراوان، قرار شد که شهرداری اهواز در محلی واقع در سایت صفیره نسبت به ساماندهی سگ عای ولگرد اقدام کند.

در پی این حادثه بیش از ۱۵۰ نفر از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان خوزستان به‌منظور پیشگیری از حوادث ناگوار مشابه، خواستار شتاب بخشی به طرح جمع‌آوری سگ‌های ولگرد در سطح مناطق شهرستان اهواز شدند.

اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه های خوزستان در این بیانیه با اشاره به آمار این حوادث در سال‌های اخیر آورده‌اند: در سال ١٣۹۹ تعداد موارد حیوان‌گزیدگی در ایران بیش از ۲۱۲ هزار و ۶۰۰ مورد به ثبت رسیده که در آمارهای غیر رسمی  ۲۵۳ هزار مورد گزارش شده است.