مدیر جهاد کشاورزی صومعهسرا گفت: کشت نیشکر در صومعهسرا، قطب تولید این محصول در گیلان آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از ایسنا، احمد پادیاب گفت: کشت نیشکر در 22هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان آغاز شد.
وی با اشاره به قیمت 100ساله کشت نیشکر در صومعه سرا افزود: 75 خانوار صومعه سرائی به کشت نیشکر و پخت شکر سیاه و دوشاب مشغول هستند.
پادیاب خاطرنشان کرد: نیشکرکاران صومعه سرائی سال گذشته 25 تن شکر سیاه به ارزش 9میلیارد و 500 میلیون ریال تولید و به بازارهای مصرف عرضه کردند.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا اعلام کرد: نیشکر تولیدی کشاورزان صومعهسرایی ارگانیک است.
وی با بیان اینکه نیشکر در صومعهسرا، اردیبهشت کشت و در دی برداشت میشود، تصریح کرد : از این محصول شکر سیاه و دوشاب تهیه میشود که مصرف آن برای درمان بیماری های یرقان، فاویسم و کم خونی مفید است.