تحقیق و پژوهش یکی از رموز موفقیت جامعه است

فرمانده انتظامی استان گیلان گفت: یکی از رموز موفقیت یک جامعه پژوهش و تحقیق است و پلیس با انجام پژوهش‌های کاربردی و رویکرد دانش محوری در ماموریت‌های خود از فناوری‌های نوین بهره‌مند می‌شود که این امر می‌تواند باعث افزایش کیفیت و سرعت اقدامات پلیس شود.

به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از ایسنا، سردار محمدرضا اسحاقی در جلسه اندیشه‌ورزی بهره‌مندی از فناوری‌های نوین در حوزه پیشگیری اجتماعی و انتظامی که به مناسبت هفته پژوهش و فناوری با حضور نخبگان، فرهیختگان دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: امنیت محصول جمعی و اجتماعی است و با مشارکت اقشار اجتماعی جامعه بویژه مراکز علمی و دانشگاهی اعم از اساتید، نخبگان و پژوهشگران ایجاد می‌شود.

این مقام ارشد انتظامی استان بهره‌گیری از فناوری‌های نوین را سبب بهبود عملکرد پلیس در پیشگیری از وقوع جرم دانست و افزود: بهره‌مندی از فناوری‌های نوین در ماموریت‌های انتظامی، مکانیزم پیشگیری اجتماعی و ابزاری برای رعایت نظم و انضباط فردی و اجتماعی، جلوگیری از تخلف و ارتکاب جرم توسط مجرمان و ارتقاء امنیت اجتماعی است.

وی در ارتباط با شعار امسال هفته پژوهش و فناوری "پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی" گفت: یکی از رموز موفقیت یک جامعه پژوهش و تحقیق است و پلیس با انجام پژوهش‌های کاربردی و رویکرد دانش محوری در ماموریت‌های خود از فناوری‌های نوین بهره‌مند می‌شود که این امر می‌تواند باعث افزایش کیفیت، سلامت و سرعت اقدامات انتظامی و اجتماعی پلیس شود.

سردار اسحاقی پیشرفت‌های علمی و عملی دانشگاه گیلان را در حوزه فناوری‌های مرتبط با نظم و امنیت پشتوانه قابل اتکایی برای پلیس دانست و تصریح کرد: اینگونه اقدامات فناورانه دانشگاه منجر به تقویت تعامل و ارتقاء سطح همکاری مابین شده و می‌تواند یاری بخش پلیس در تولید امنیت شود.

فرمانده انتظامی استان گیلان نگاه علمی و فناوری دانشگاه گیلان را در اجرای بهینه ماموریت‌های انتظامی تاثیر گذار بیان کرد و گفت: فرماندهی انتظامی استان از خلاقیت و ایده‌ ‎ های نو دانشگاه استقبال و فرصت پیش آمده را نوعی هم‌افزایی دانش بومی و افزایش مشارکت با فرهیختگان علمی و دانشگاهی دانسته که این اقدامات از طریق دفتر تحقیقات کاربردی که پل ارتباطی و حلقه اتصال پلیس با دانشگاه است میسر خواهد شد.