مدیرکل هواشناسی گیلان، با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی تا روز یکشنبه هفته آینده،خاطرنشان کرد:کاهش هشت تا ۱۲ درجه ای متوسط دمای هوای استان پیش بینی می شود.

وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده فعالیت جریتمات جنوبی در منطقه تا فردا دانست و افزود:بر این اساس طی امروز و فردا شرایط برای وزش باد جنوبی به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها و افزاسش دما در استان فراهم است.
مدیرکل هواشناسی گیلان با بیان اینکه از عصر جمعه با نفوذ تدریی سامانه ناپایدار به منطقه شاهد روند افزایش ابر و وزش باد شدید و بارندگی شدید و خیلی شدید خواهیم بود، گفت: احتمال رعد و برق و تگرگ نیز وجود دارد.
دادرس، با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی تا روز یکشنبه هفته آینده،خاطرنشان کرد: کاهش هشت تا ۱۲ درجه ای متوسط دمای هوای استان پیش بینی می شود.
وی از احتمال آبگرفتگی معابر و اختلال در تردد و بالا آمدن ناگهانی سطح آب و طغیان رودخانه ها و جاری شدن سیلای خبر داد و عنوان کرد:خسارت به محصولات کشاورزی و تخریب پل ها دور از انتظار نیست.
بارش شدید، سیلاب و تگرگ در راه گیلان؛ کشاورزان آماده باشند/از امروز تا چهارشنبه برای شنا به دریای کاسپین نروید؛ خطر غرقشدن جدی است
بارش شدید و کاهش ۸ درجهای دما در راه گیلان؛کاسپین برای تفریحات دریایی مناسب نیست
هوای گیلان روز جمعه چگونه است؟ بارش شدید در راه است؟
راز سال خوب برنج گیلان؛ بارش های زاگرس چگونه شالیزارها را نجات داد؟
وضعیت هوای مناطق گردشگری گیلان فردا جمعه چگونه است؟ پیشبینی هوا و دریای کاسپین تا ۴ روز آینده
هوای گرم در راه است؛ افزایش ۶ درجهای دمای گیلان تا سهشنبه