
شانزدهمین دوره مسابقات کاراته سبک هایاشی گیلان گرامیداشت هفته دفاع مقدس ، با قهرمانی تیم رشت پایان یافت.
به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از ایرنا، در این دوره از رقابت ها ، ۱۲۰ کاراته کار این سبک از شهرها و بخش های مختلف استان گیلان در رده های سنی مختلف و به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس با هم به رقابت پرداختند.
در پایان این رقابت ها ، تیم کاراته سبک هایاشی شیتوریو رشت با مربیگری مهدی رجبی با کسب ۹ مدال طلا ، پنج مدال نقره و سه مدال برنز ، عنوان قهرمانی گیلان را به خود اختصاص داد.
همچنین تیم کاراته سبک هایاشی شفت با مربیگری اسماعیل حامدی با کسب هشت مدال طلا ، ۱۰ مدال نقره و ۱۰ مدال برنز در مکان دوم قرار گرفت و تیم کاراته شفت با مربیگری اسماعیل حامدی با کسب سه مدال طلا، سه مدال نقره و سه مدال برنز مقام سوم این رقابت ها را کسب کرد.
در جریان این رقابت ها علاوه بر حضور داوران مستعد کاراته استان گیلان، حمیدرضا کمالی ، علی اصغر کاظمی و حمیدرضا گیل چینی داوران درجه آسیایی این استان نیز حضور داشتند.
در پایان از سوی مسئولان برگزاری این دوره از رقابت ها ، به تیم های برتر مسابقات کاراته سبک هایاشی گیلان حکم و جام قهرمانی و همچنین به نفرات برتر اوزان مختلف لوح و مدال قهرمانی اهداء شد.
خبر خوش برای سینمادوستان رشت؛ سینما ۲۲ بهمن بعد از چند روز تعطیلی دوباره آغاز به کار کرد
تالاب عینک را با زباله دانی اشتباه نگیریم؛ این مبل شکسته از کجا به آب رسید؟
کفش هایی که از رشت به خارج از کشور می رفتند
بارش شدید، سیلاب و تگرگ در راه گیلان؛ کشاورزان آماده باشند/از امروز تا چهارشنبه برای شنا به دریای کاسپین نروید؛ خطر غرقشدن جدی است
بارش شدید و کاهش ۸ درجهای دما در راه گیلان؛کاسپین برای تفریحات دریایی مناسب نیست
آتشسوزی گسترده در سیاهاسطلخ رشت؛ ۲ خانه مسکونی در آتش سوختند