وزیر ارتباطات امروز در حاشیه جلسه هیات دولت،‌گفت: مصوبه پوسته اپلیکیشن‌ها و جرم‌انگاری استفاده از فیلترشکن را ما هم از رسانه‌ها شنیدیم و هنوز چیزی به ما ابلاغ نشده است.

وزیر ارتباطات: جرم‌بودن استفاده از فیلترشکن‌ها به ما ابلاغ نشده است
کلانشهر: به گزارش فارس، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات امروز در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: ما از ابتدای این دولت بهبود تجربه کاربری عموم کاربران و اقشار خاص را دنبال می‌کنیم. یکی از اقشاری که تأخیر برایشان سخت است، گیمرها هستند.

وی خاطرنشان کرد: وعده رییس‌جمهور این بود که تجربه کاربری این قشر بهبود یابد و امروز اعلام می‌کنم که بیش از ۱۴ میلیون نفر از سرویس رادار گیم استفاده می‌کنند و بازی‌های مورد تأیید نهادهای فرهنگی را به این سرویس آوردیم.
زارع‌پور تاکید کرد: ابزاری تهیه کردیم که کاربران می‌توانند تاخیر بازی را تا ۳۰ درصد کاهش بدهند. محتوای بازی های پرمخاطب و مورد تایید نهادهای فرهنگی را داخل کشور آورده‌ایم و میزبانی کنیم.
وزیر ارتباطات عنوان کرد: مصوبه پوستۀ اپلیکیشن‌ها و جرم‌انگاری استفاده از فیلترشکن را ما هم از رسانه‌ها شنیدیم و هنوز چیزی به ما ابلاغ نشده است.
در حال تکمیل...